Цим знакам Зодіаку можуть освідчитися прямо на День Валентина

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Романтичні стосунки рано чи пізно перейдуть у більш серйозний формат. Освідчення у коханні та пропозиція руки і серця можуть бути зроблені в особливий день. Астрологи розповіли, кого можуть покликати заміж прямо 14 лютого.

Публічні освідчення у коханні стають популярними дедалі частіше. Головне — аби друга половинка сказала омріяне “так”. Езотерики розповіли, яким знакам Зодіаку можуть зробити публічну пропозицію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

СКОРПІОН

Ви — бездоганна та вродлива. У стосунках вам довіряють, вами надихаються і вас цінують. Час зробити наступний крок — створити сім'ю. Ймовірно така пропозиція буде для вас саме на День Валентина.

ВОДОЛІЙ

Ви доволі давно у гарних стосунках, і ви обоє це усвідомлюєте. Час переходити на більш серйозний рівень та одягнути на палець каблучку. Це може статися 14 лютого. Будьте щасливі.

ТЕРЕЗИ

Ніхто ніколи не знає, коли доля піднесе сюрприз. Дива трапляються тоді, коли ви навіть не будете здогадуватися і очікувати їх. День Валентина може стати поштовхом до більше серйозних стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку не варто робити пропозицію руки та серця. Їхні половинки можуть злякатися і сказати “ні”.