Зростаючий Місяць принесе гроші трьом знакам Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Із 11 лютого в активну фазу вступив зростаючий Місяць. У цей час корисно починати нові проекти і будувати плани на майбутнє. Раніше ми писали про найбільш творчі знаки Зодіаку, а тепер розкажемо, кому пощастить із фінансами.

Астрологи назвали 3 знаки Зодіаку, яким пощастить із грошима у період зростаючого Місяця. В цей час потрібно бути активним на роботі. Якщо у вас власна справа — не боятися розширювати бізнес.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

КОЗОРОГ

Вас чекає додатковий прибуток. Ймовірно, ви отримаєте його у вигляді премії або підвищення зарплатні. Не виключено, що хтось подарує вам гроші.

СТРІЛЕЦЬ

Якщо у вас є власна справа, не бійтеся іти вперед і розширюватися. Зростаючий Місяць притягне у ваше життя нові знайомства, вигідні зустрічі та угоди. Ловіть удачу за хвіст.

РИБИ

Ваш гаманець поповниться грошима з різних сфер. Заощаджуйте кошти і відкладайте на мрію. Зростаючий Місяць відкриє чимало можливостей, які покажуть, як рухатися вперед.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та фен-шуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

Нагадаємо, раніше ми писали, які є фази Місяця, і як вони впливають на життя людини. Астрологи розповіли, що робити у різні активні періоди Місяця, аби притягнути успіх.

Фото: localservices.sulenka.com