Тверезий розум і логіка: ці знаки Зодіаку не керуються почуттями

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Люди по-різному сприймають життєві обставини. Хтось діє за покликом серця, а хтось прораховує кожен наступний крок. Раніше ми писали, які знаки Зодіаку мають дар цілителя, а тепер розкажемо, хто живе тільки логікою.

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких важко розчулити і переконати в чомусь власними емоціями. Вони можуть дивитися вам в очі, схвально кивати головою, але їхнє рішення буде зроблене виключно після власних розрахунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ОВЕН

Овни прагматичні, логічні та послідовні. Попри це, вони не економні. Своє рішення вони вирахують чітко, включаючи можливі похибки. Проте не почнуть щось робити, поки близькі чи рідні не підтримають його.

ВОДОЛІЙ

Водолії не приймуть рішення емоціями, навіть якщо закохаються. Вони будуть страждати і плакати, але якщо логіка заганятиме в глухий кут їхнє майбутнє з якоюсь людиною, Водолії не ступлять ані кроку вперед, перетерпівши заздалегідь.

ДІВА

Діви мають неабиякі успіхи на роботі, тому що у них сильно розвинені логічні здібності. Саме цей знак Зодіаку, маючи гарну інтуїцію, не користується нею, тому що не довіряє. Поки Діви все не прорахують, робити нічого не будуть.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про енергетичних вампірів. Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку зазвичай можуть мати таку силу.

Фото: diana.grytsku