Ці квіти принесуть щастя в ваш будинок! Розповідаємо, з чого робити букет

Езотерика та астрологія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Букет квітів стоїть у білій вазі на столі
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Квіткові композиції, які приносять у дім щастя

Квіткові композиції наповнюють будинок приємним запахом та роблять кімнати затишними. Насолоджуватися букетом можна довгий час, а як зів'яне, просто замінити на інший. Головне, знати, які квіти допоможуть залучити у дім щастя та енергію і будуть справжніми оберегами , а які потрібно оминати десятою дорогою.

Правильні рослини приносять у будинок гармонію, достаток і хороший настрій, а деякі здатні погіршити емоційний стан, позбавити енергії та самопочуття. Які квіти господині мають обирати для "щасливого" букета, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якими квітами найкраще прикрашати вазу?

Троянди. Ці квіти - символ кохання, пристрасті, спокуси, чарівності. Відтінок обирайте з огляду, що ви хочете підсилити у почуттях. Червоні - сила почуттів, білі - щирість і відданість, рожеві - неповторність і глибоке захоплення.

Півонії. Найкраще приманюють сімейний затишок, ідилію та спокій. Допомагають подолати негаразди та розбіжності і знайти порозуміння у парі. Великий оберемок рожевих півоній закінчить суперечку і нагадає про романтику.

Китайська троянда. Пасує до будь-якого інтер'єру і нагадує про силу кохання. Найкраще розкриває свої властивості у спальні, адже сприяють збудженню пристрасті та бажання.

Астрометрії . Букети з цими ніжними рослинами підходять для чуттєвих, мрійливих, ніжних та відданих особистостей. Створюють ауру щастя, добробуту та жіночності. Ці квіти розбурхають уяву, підкреслять чарівність і пристрасть.

Гвоздики. Для більшості людей вони супроводжуються неприємними емоціями, але, насправді символізують пристрасть та непереборне кохання. Якщо букет подарований з позитивними емоціями, він почне накопичувати позитивну енергетику, зміцнювати кохання і додавати пристрасті. Букет з гвоздик спроможний розбудити почуття та нагадати про приємні моменти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про місце для квітів , щоб вони довше зберігали свіжість і красу. Флористи рекомендують враховувати температуру і вазу, у якій будуть стояти квіткові композиції.