Годинник, дзеркало та ще кілька речей, які не можна дарувати на весілля

Езотерика та астрологія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

щаслива пара молодят
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Які подарунки не можна дарувати на весілля

Весілля - найщасливіший день для новоствореної сім'ї. Багато приємних моментів, чудові квіти, теплі слова і звичайно, подарунки. Що робить одружена пара у першу шлюбну ніч? Правильно, розпаковує подарунки і планує майбутнє!

Щоб не принести розчарування своїм подарунком, потрібно знати, які речі категорично не можна дарувати на весілля. Вдалий презент принесе позитивні емоції, а погано обраний - може зашкодити молодим, розповідає rbc.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перелік речей, які не можна обирати на весільний подарунок

Дзеркало. Навіть дуже дороге і красиве. Цей предмет здавна символізував самозамилування та егоїзм. Ви ж бажаєте молодятам, щоб у сім'ї вони приділяли увагу один одному, а не лише собі.

Гострі предмети. Різноманітні ножі, інструменти, зброя, столове приладдя завжди мали руйнівну енергетику. Такі подарунки можуть призвести до сварок і непорозумінь у новоствореній родині.

Дитячі речі. Не варто дарувати подарунки з натяком, адже ви не знаєте, чи планує пара дітей. До того ж дарувати дитячі речі наперед - погана прикмета.

Антикваріат. Старовинні речі несуть у собі енергетику попередніх власників, а вона не завжди є позитивною. Щоб не передати разом з подарунком проблеми, біди і негаразди, краще оминати такі презенти стороною.

Годинник. Це предмет, який володіє, керує і відраховує час. Вважається, що годинник, подарований на весілля, може відраховувати щасливі хвилини сімейного життя.

Порожні вази. Хто дарує на весілля просто порожню вазу, бажає молодятам бідного, пустого і важкого життя. Якщо обрали такий презент, наповніть його квітами, солодощами чи кількома монетами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, чому у народі вважається, що високосний рік несприятливий для одруження . Що не можна робити та чим він особливий, розповідаємо.