Міллер, Цвєтков і Фрейд розшифрували сон про вбивство

Езотерика та астрологія
522
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Силует чоловіка, фото
Фото: Republica

Сновидіння про вбивство вважається рідкісним, тому варто звернутися до сонників відомих езотериків

Якщо уві сні ви стали свідком убивства, і перед сном ви не дивилися фільми зі схожим сюжетом, зверніться до сонника. Ймовірно вам наснилося попередження про щось важливе. Раніше ми писали, до чого сниться татуювання, а тепер розкажемо, як тлумачити сон про летальний фінал.

Пригадайте деталі вашого сновидіння, аби правильно його розшифрувати, пише 7snov.com.ua . Зазвичай жахіття уві сні — це попередження про негаразди зі здоров'ям. Але важливо звернути увагу на деталі сну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За сонником Міллера, такий сон є знаковим. Ви станете свідком негативної ситуації. Якщо вам наснилося, що саме ви убили, подбайте про свою репутацію. Якщо убивали вас, і ви, захищаючись, убили нападника, чекайте фінансовий успіх.

За сонником Фрейда, сон про вбивство показує, що ваші стосунки зав'яли, а любов стала тягарем. Якщо сновидець бачив зі сторони вбивство, час зайнятися самовдосконаленням. Оточуючі бачать вас злим, грубим і жорстоким.

Цвєтков у своєму соннику пише, що убивство ворога уві сні знаменує успіх у коханні та гроші. Якщо ви побачили, що забруднилися кров'ю, чекайте чималого прибутку. Загинути уві сні — до радості в реальності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як розшифрувати сон про чорне волосся. Езотерики розповіли, що чекати сновидцю, і як вийти з халепи, в яку він потрапив.