Погана аура та "застійна" енергетика не дає спокійно жити в 1-кімнатній квартирі: чому так?

Езотерика та астрологія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото однокімнатна квартира
Фото: vinterior

Чому однокімнатна квартира - найгірший варіант

Одна з найбільших цілей людини - мати своє власне житло. Особливо це розуміють ті, хто часто переїжджає в орендовані квартири. Завжди важливе значення має кількість кімнат, адже від цього залежить аура житла.

Вважається, що найгірший варіант з усіх можливих - проживання в однокімнатній квартирі. Чому це так і як впливає на людину мала кількість квадратних метрів, розповідає unian.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вплив квартири на людину

Енергетика однокімнатної квартири просто просякнута тіснотою і відсутністю простору. А з часом, люди обростають великою кількістю речей, одягу, техніки і на малій території стає просто не повернутися. Коли вільне місце у кімнаті буде зменшуватися, на людину почнуть тиснути стіни.

Відсутність вільного місця може призвести до апатії, агресивної поведінки та депресії. Людина починає погано висипатися та мати постійно пригнічений вигляд та поганий настрій. Створюється ілюзія, що людина перебуває у клітці, тому може втратити інтерес до життя і опустити руки.

Як почуваються діти в однокімнатній квартирі

Діти, які виросли у таких умовах - погано концентруються, неуважні та дратівливі, адже вони мають одне бажання - побути на самоті, у тиші, а на маленьких метрах це просто неможливо. У дорослому віці такі діти активно захищатимуть свої власні кордони і намагатимуться всіма силами досягти того, щоб ніхто не порушував особистий простір.

Чи безпечна така квартира для здоров'я

Часто в маленьких квартирах найбільшою проблемою є погана вентиляція. Задуха, велика кількість вуглекислого газу і відсутність постійного провітрювання можуть призвести до зниження імунітету. До того ж якщо хтось з мешканців захворіє на хвороби, які передаються  повітряно-крапельним шляхом, то швидко хворобу підхоплять усі мешканці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, на які речі потрібно звернути увагу, якщо плануєте орендувати житло. Існують важливі моменти, які треба знати, щоб винайняти житло без ризиків.