Придбайте ці речі у будинок і гроші потечуть рікою: які предмети притягують фінанси

Езотерика та астрологія
506
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото дзеркало
Фото: taburetka.ua

Як приманити гроші у дім

Наші предки з великою увагою ставилися до прикмет і забобонів . Особливо тих, які стосувалися намагань розбагатіти та здоров'я.

Кожна людина бажає жити у достатку і нічого не потребувати. Але не усі знають, які речі потрібно придбати, щоб залучити у дім багатство і фінансовий достаток, розповідає progroshi.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які речі купити у будинок

Акваріум. Наші предки намагалися проживати біля водойм, адже вода здатна очищати простір навколо та приносити удачу, добробут і щастя в оселю. Придбайте скляний акваріум та наповніть його водою. Можна не тримати риб, але не використовуйте пластикові чи глиняні ємкості.

Дзеркала. Дзеркала привертають позитивну енергію, тому ніколи не можна дивитися у них розлюченим чи засмученим. Щоб дзеркало принесло удачу і багатство розмістіть його так, щоб у ньому було відображення гарного виду з вікон.

Грошове дерево. Ця рослина є чудовим талісманом для залучення фінансових потоків у дім. Можна придбати навіть кілька у будинок. На дно горщика потрібно покласти чи приклеїти зовні монетку.

Скарбничка. Скляна та керамічна скарбничка - це чудовий магніт для грошей. Завжди тримайте у ній кілька монет і періодично струшуйте, щоб наповнити дім дзвоном монет.

Мед. Смачні і корисні ласощі володіють чудовою позитивною енергетикою. Обирайте натуральний, без добавок та уникайте зберігати зіпсований мед. Він здатний притягнути безгрошів’я, біди та негаразди зі здоров’ям.

Червоні нитки. Потрібно розмотати клубок та намотати на дерев’яну палицю. Зберігати під ліжком і чекати на грошові винагороди від фортуни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про надзвичайно сильні жіночі імена-обереги. Перевірте, можливо ваше ім’я є у списку.