Народжені у високосний рік - чим особливі такі люди і що їм підготувала доля?

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Календар на високосний рік, фото
Фото: freepik

Життєрадісність, особлива доля та удача - ось що говорять про таких щасливців!

2024 рік - високосний. Точніше — переступний рік , як зауважують мовознавці. Раніше ми розповідали про головні заборони цього особливого періоду, а тепер розкажемо, чим такі особливі люди, які народжуються у переступний рік, і що для них приготувала доля.

Розібратися у цьому питанні допомагає unian. Тож у цій статті розкажемо про всі важливі аспекти життя тих, хто народився у високосний рік!

А почнемо з того, що високосний рік — це той, у якому замість звичайних 365 днів на 1 день більше, тобто 366 днів. Переступним є кожен 4-ий рік, коли у лютому замість 28 днів у календарі значиться 29.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Людина народилася у високосний рік - чого очікувати?

Серед народних прикмет, які пов’язані з народженням у високосний рік, найпопулярнішими є такі:

  • ✅ Удача і процвітання . У деяких культурах вважається, що народження у високосний рік принесе людині особливу удачу та достаток.

  • Особлива доля. Людей, народжених в особливий “4-й рік”, вважають непересічними особистостями з дуже особливою долею. Часто йдеться про їхні унікальні здібності та вміння.

  • Самостійність та незалежність . Ці люди люблять самостійно добиватися всього у житті, вони не потребують чиїхось настанов, порад чи допомоги.

  • Життєрадісність . Зазвичай народжені у високосний рік надзвичайно оптимістичні. Це ті люди-сонечка, які однією своєю появою можуть розігнати хмари.

Золоті зірки, фото
Фото: freepik

Чи можна народжувати у високосний рік?

Існують забобони, пов’язані з тим, що одружуватися та народжувати у високосний рік не можна. Мовляв, весь рік ніби “просякнутий” негативною енергетикою, тож вагітність може бути складною, як і самі пологи. Єдиний виняток - 29 лютого. Така дитина, як зазначає unian, буде благословенню та надзвичайно щасливою.

Однак варто пам’ятати, що це всього лише давні народні вірування, а не науково доведені факти. Тож вірити у це чи ні — вірувати вам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Особливості характеру та долі людей, народжених у високосний рік

Рік Дракона 🐉 (1976, 1988, 2000, 2012) — це щасливі та дуже сильні люди з великими амбіціями й неймовірними досягненнями в житті;

Рік Мавпи 🐒 (1980, 1992, 2004, 2016) — чарівні й дуже кмітливі особи, які легко сходяться з людьми, енергійні та веселі;

Рік Щура 🐀 (1984, 1996, 2008, 2020) — надзвичайно талановиті та розумні люди, здатні швидко адаптовуватись до змін і знаходити найбільш неочікувані рішення проблем.

Які знаменитості народилися у високосний рік

До цього списку належать:

  • актор Леонардо Ді Капріо,

  • співачка Ріанна,

  • кінозірка Мерилін Монро,

  • режисер Джеймс Кемерон,

  • актриса Емма Уотсон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали про залежності різних знаків Зодіаку. Хто й перед чим не може встояти — дізнавайтеся у нашому новому матеріалі на Хочу!