Рецепт четвергової кави з корицею, який приносить багатство: перевірте, чи все ви робите правильно

Езотерика та астрологія
752
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Кава з корицею по четвергах приносить гроші, фото
Кава з корицею. Фото створене ШІ для HOCHU.ua

Ділимося секретним рецептом приготування "грошової" кави

Пити каву з корицею у четвер — до грошей. Ми певні, ви вже не раз чули цю фразу за останні кілька місяців і, можливо, навіть пробували. Просто чудово, якщо вона вже дала вам потрібний ефект 😌 Якщо ж ні — читайте далі наш матеріал, у якому ми розповідаємо, у чому суть цього “грошового” ритуалу і як його проводити правильно, щоб гроші у гаманці таки з’явилися “нізвідки”.

Тренд на каву з корицею щочетверга породив TikTok. Тисячі відео переконують користувачів цієї соцмережі, що цей особливий магічний ритуал здатен вирішити чи не всі ваші проблеми: привернути в життя удачі, засипати грошима й загалом притягнути у життя благополуччя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

От тільки не всі тіктокери розповідають, що ритуал на те й ритуал, що проводити його потрібно за особливими правилами, передає nur.kz . Головні умови правильного пиття кави з корицею у четвер наводимо далі.

#1. Рецепт грошової кави з корицею: як приготувати

Нам потрібна не будь-яка кава, в яку ми просто насиплемо корицю 😐 Для проведення ритуалу доведеться трохи заморочитися з її приготуванням:

  • в улюблену турку насипаємо 2 ч.л. смачної меленої кави;

  • додаємо 200 мл чистої води і вмикаємо плиту;

  • буквально за секунду до того, як кавова піна підніметься вище краю турки, засипайте в напій корицю (достатньо ¼ ч.л. кориці або 1 палички кориці);

  • у цей же момент починаємо уявляти атрибути багатого життя і фінансового добробуту: дорога машина, квартира в Еміратах, вілла на березі океану, діамантове кольє, гаманець, під зав’язку набитий доларами, звук надходження грошей на картку абощо;

  • промовляємо спеціальне замовляння на гроші і тільки тоді знімаємо турку з вогню;

  • четвергову каву обов’язково наливаємо у свою улюблену красиву чашку й п’ємо невеликими ковточками, насолоджуючись кожною краплею 🥰

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

#2. Ритуальне замовляння кави з корицею у четвер: що казати

Є різні варіанти замовляння “грошової” кави. Пропонуємо вам два найпопулярніші:

  1. "Як кориця смаку каві додає, так і грошики в мене пристають. Хай буде так!"

  2. "Монети золоті між срібних берегів рікою течуть, та в гаманець (тут називайте своє ім’я - ред.) гроші за грошима несуть. Скільки не черпати — все довіку не вичерпати. Як сказано, так відтепер і буде!".

Заклинання потрібно повторювати тричі. А п’ючи каву з корицею, обов’язково думайте про щось приємне і продовжуйте візуалізувати життя своєї мрії та гори грошей.

Чому каву з корицею п’ють саме в четвер?

Все дуже просто: четвер вважається днем Юпітера — планети достатку, удачі та фінансового благополуччя. А ще ця планета в астрології пов’язана з упевненістю в собі та успіхом у різних сферах життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що потрібно робити зі старим гаманцем , щоб не відлякати гроші. Виявляється, купуючи новий, потрібно дуже обережно “розпрощатися” зі старим портмоне, аби ненароком не накликати на себе злиднів!