Що треба зробити зі старим гаманцем, щоб випадково не накликати злиднів

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Журналістка

Старий гаманець, фото
Фото створене ШІ для Хочу!

Про всяк випадок краще дослухатися до цих порад, аби потім не довелося шкодувати про зроблене

Мало хто знає, що гаманець варто обирати “собі під стать” — за датою народження. А ще менше людей в курсі, що якщо ви купуєте новий гаманець, то просто викинути у сміття старий — дуже погана ідея. Чому і що з ним треба зробити, щоб не накликати на себе злиднів, розповідаємо далі!

Що зробити зі старим гаманцем, аби з грошима все було гаразд, розповідає glavred. Тут діє всього кілька правил, яких варто дотримуватися, якщо не хочете лишитися без грошей через таку дурницю, як неправильно викинутий старий гаманець 😅

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як правильно “прощатися” зі старим гаманцем і куди його подіти?

Насамперед, перед тим як його викинути, витрусіть з гаманця всі гроші та інші предмети. А далі є аж три варіанти розвитку подій:

  1. Якщо гаманець був пошкоджений, найпростіший варіант — викинути його у смітник.

  2. Якщо гаманець все ще в хорошому стані, краще спаліть його, щоб ніхто його не знайшов і не скористався вашою грошовою енергією.

  3. Також гаманець, який виглядає досить пристойно, але вже відслужив своє, можна закопати в землю. Це ще один вірний спосіб не дати скористатися якійсь злій людині вашою енергетикою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чому після розлучення обов’язково слід позбутися від прізвища колишнього чоловіка . Виявляється, воно має надзвичайно сильний вплив на енергетику жінки!