До чого сниться острів — тлумачення від езотериків

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Острів, фото
Фото: Schäferle

Віщуни розтлумачили сновидіння, в якому були острови

З давніх часів люди вважали, що частина сновидінь — це попередження про певні події. Вони намагалися розтлумачити, що чекати, якщо сни — рідкісні. Раніше ми писали, як розшифрувати сон про веселку, а тепер розкажемо, до чого сниться острів.

Острів уві сні — це не завжди натяк нашої підсвідомості на бажання відпочити, пише ezoteryka.com.ua . Віщуни дають різне значення такому сновидінню. Варто пригадати деталі, що супроводжували такий сон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За сонником Міллера, острів — це знак гармонійного усамітнення людини. Ви будете мати час на себе і на відпочинок. Безлюдний острів з пальмами сниться до романтики з неочікуваним фіналом. Якщо ви їдете з острова — до нестабільності та негараздів.

Цвєтков у своєму соннику пише, що острів сниться до одинокості. Якщо ви були не одні — знак суперництва. І воно буде сильним, якщо людей на острові було багато. За сонником Хассе, острів сниться до розлуки та втрати. Якщо ви в парі — ймовірне розлучення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, до чого сниться посуд. Езотерики розповіли, що чекати від такого сновидіння, залежно від того, що ви робили з тарілками, чашками чи каструлями.