Агресія і не тільки: що принесе Сонячне затемнення 8.04.2024

Езотерика та астрологія
775
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Сонячне затемнення, фото
Фото: Buddy_Nath

Астрологи розповіли, як сонячне затемнення може впливати на людей

У квітні українців чекає Сонячне затемнення. Воно зуміє викрити таємні риси характеру кожної людини. Раніше ми писали про заборони на початок квітня, а тепер розкажемо, що чекати від Сонячного затемнення.

Місяць буде мати чималий вигляд і закриє собою Сонце. Ця подія, за даними астрологів, відбудеться 8 квітня о 18:42 за київським часом. Триватиме темнота до 20:18. У цей період буде повністю відкритий портал до Всесвіту, тому будьте обережні зі своїми діями, думками та бажаннями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Під час великого квітневого сонячного затемнення енергетичні канали будуть натягнуті, неначе струни, аби проводити до людей інформацію та реалізацію задуманого. У цей день займайтеся благодійністю, моліться, бажайте одне одному миру, добра та щастя.

Ні в якому разі не можна злитися, мстити, ображатися, обманювати та робити інші аморальні дії. Кожен ваш вчинок повернеться до вас у трикратному розмірі.

Якщо ви хочете загадати бажання, аби воно здійснилося, тоді просто візуалізуйте момент, коли ви уже в стані отриманої мрії. Афірмація, яка безпечно притягує кохання: “Боже, дай мені взаємне кохання, аби ми були разом із цією людиною довго, щасливо, без шкоди іншим та собі, і в благо”.

Якщо мова іде про стосунки, ні в якому разі не уявляйте конкретну людину, обличчя або ім'я. Таким чином ви впливаєте на долю іншої особи. За це можна отримати покарання від Всесвіту.

А ще під час Сонячного затемнення у людей виявляються всі його таємні риси характеру. Зазвичай це відбувається дуже гостро, тому якщо ви бачите, що в когось “знесло дах”, майте на увазі, що це і є суть людини, яку ви просто не бачили.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про фази Місяця. Астрологи розповіли, як вони впливають на поведінку та долю людини.