Молитва на четвер: просимо Богородицю за посередництво спасіння — українською

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка молиться, фото
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Віряни продовжують молитися за перемогу, мир та безпеку

Українці продовжують молитися за мир та перемогу. Щодня люди просять Бога і Пресвяту Діву Марію захистити воїнів ЗСУ, волонтерів, медиків та людей, які потрапили в окупацію.

Для вас — молитва, яку потрібно читати у четвер. Просимо у Діви Марії заступництва, і молимо бути посередницею в час смерті. Молимо, аби Пречиста визволила від бісівської люті та спокуси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва на четвер — українською:

Зі скверних моїх уст прийми моління, не скверна, чиста і пречиста Діво Богородице! І не відкинь слів моїх, радосте моя, але споглянь і помилуй мене, Мати Творця мого! У час життя мого не покинь мене, бо знаєш, Владичице, що на тебе всю надію мою покладаю і все уповання моє в тобі. Тому в час смерті моєї заступися за мене, помічнице моя, радосте і потіхо, і не засором мене тоді.

Знаю бо, Діво, що я, окаянний, в багатьох гріхах повинний, і тремчу, роздумуючи про час судний, але яви мені лице твоє, радосте моя, появи на мені милість твою, посереднице спасіння мого. Визволь мене, Владичице, від люті бісівської і страшної та грізної спокуси злих духів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Від злоби їхньої ізбав та всю скорботу дня цього судного на радість переміни твоїми відвідинами, і сподоби оминути начала і влади темряви та досягнути поклонитися Христу Богові нашому, що сидить на престолі слави з безначальним його Отцем і Пресвятим Духом на віки. Амінь.

Раніше ми публікували молитву на п'ятницю до Діви Марії. Для вас — сильна молитва українською, яка робить дива.