Молитва на четверг: просим Богородицу за посредничество в спасении — на украинском

Эзотерика и астрология
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Женщина молится.
Фото создано с помощью ИИ, Хочу

Верующие продолжают молиться за победу, мир и безопасность

Украинцы продолжают молиться о мире и победе. Каждый день люди просят Бога и Пресвятую Деву Марию защитить воинов ВСУ, волонтеров, медиков и людей, попавших в оккупацию.

Для вас — молитва, которую нужно читать в четверг. Просим у Девы Марии покровительства и молимся быть посредницей во время смерти. Молим, чтобы Пречистая избавила от бесовской ярости и искушения.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Молитва на четверг — на украинском:

Зі скверних моїх уст прийми моління, не скверна, чиста і пречиста Діво Богородице! І не відкинь слів моїх, радосте моя, але споглянь і помилуй мене, Мати Творця мого! У час життя мого не покинь мене, бо знаєш, Владичице, що на тебе всю надію мою покладаю і все уповання моє в тобі. Тому в час смерті моєї заступися за мене, помічнице моя, радосте і потіхо, і не засором мене тоді.

Знаю бо, Діво, що я, окаянний, в багатьох гріхах повинний, і тремчу, роздумуючи про час судний, але яви мені лице твоє, радосте моя, появи на мені милість твою, посереднице спасіння мого. Визволь мене, Владичице, від люті бісівської і страшної та грізної спокуси злих духів.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Від злоби їхньої ізбав та всю скорботу дня цього судного на радість переміни твоїми відвідинами, і сподоби оминути начала і влади темряви та досягнути поклонитися Христу Богові нашому, що сидить на престолі слави з безначальним його Отцем і Пресвятим Духом на віки. Амінь.

Ранее мы публиковали молитву на пятницу к Деве Марии. Для вас — сильная молитва на украинском языке, которая делает чудеса.