Молитва-оберіг за сина, який служить в ЗСУ — українською (ВІДЕО)

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка молиться, фото
Фото: jcomp

Ця молитва захистить сина, який воює на фронті

З початком повномасштабного вторгнення рашистів тисячі чоловіків вирушили на фронт захищати своїх дітей, дружин, матерів та Батьківщину від агресора. Жінки стали на коліна у молитвах за воїнів ЗСУ. Для вас — молитва-оберіг за сина, який обороняє країну.

Публікуємо сильну молитву, яка творить дива. Нехай Всевишній захищає ваших синів, які не бояться віддати своє життя заради свободи нації. Нехай ваші сини повернуться додому живими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Слова молитви — українською:

Пресвята Богородице, разом із Сином Твоїм Ісусом Христом! Прошу за сина мого (ім'я). Вкрийте його своїм захисним покровом, візьміть за руки з обох боків, і проведіть сина мого (ім'я) через усі підступи диявольські, наслідки війни, злі задуми ворога, хвороби, голод, біди, вороже випробування. Збережіть його від полону ворожого! Даруйте йому міцне, незламне здоров’я, стійкості, терпіння, мужності, сил та енергії. Зруйнуйте всі сили ворогів, які повстали на мого сина! Врятуйте і збережіть його, щоб повернувся цілим і неушкодженим. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували молитву, яку читають у четвер. Для вас — сильна молитва українською мовою до Пречистої Діви Марії, яка творить дива.