Передбачення Нострадамуса на 2025 рік: людське божевілля іде до завершення

Езотерика та астрологія
1 044
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Пророцтва Нострадамуса на 2025 рік
Передбачення Нострадамуса на 2025 рік, фото: patrioty.org.ua

Астролог і пророк Нострадамус попередив про події 2025 року

Всесвітньо відомий пророк Мішель Нострадамус не втрачає популярності. Його передбачення продовжують збуватися. Раніше ми писали, що говорять про події в Україні карти Таро, які розкладає переможниця “Битви екстрасенсів” Яна Пасинкова, а тепер розкажемо, про що говорив Нострадамус на 2025 рік.

Французький астролог розповів, що чекати людям у 2025 році, пише unian.ua. Пророцтва щодо падіння шаха Ірану, про Берлінську стіну, Чорнобиль та інші історичні моменти — збулися. Далі на людей чекає велике переселення, брак води, їжі та електроенергії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Нострадамус попереджав про переселення народів: “Чорні хмари попрямують туди, де сходить сонце. Гряде велике переселення". Дослідники вважають, що ідеться про переселення мусульман та азіатів. Також людей чекають голод і екологічні біди. Зі слів пророка, у 2025 році збільшиться кількість населення на планеті. Ідеться про цифру, яка сягає понад 8 мільярдів. Голод і техногенні катастрофи почнуться через безконтрольне використання природних ресурсів.

Також алхімік попереджав про війни, кризи, страх і смерть у країнах, де живуть слов’яни. Ймовірно, ішлося саме про Україну. Але всі біди підуть на завершення у 2025 році, тому що почнеться оновлення і перехід на нову, духовну епоху. Країна, що буде потерпати від нападів, почне розквітати і прославиться талантами свого народу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про видіння стосовно подій в Україні відомого астролога з Індії — Алакха Ніранжана. Експерт розповів, які знамення будуть передувати завершенню війни.