У монастирі знайшли пророцтво про війну в Україні: хто переможе і коли (ВІДЕО)

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Свиток, фото
Фото: Franz26

Знайдено пророцтво віщуна про закінчення війни

Чимало віщунів і мольфарів пророкують про розвиток події, що стосуються війни в Україні. Проте днями в одному з монастирів було знайдено пророцтво. Раніше ми писали, що говорить про закінчення війни астролог з Індії Ніранжана , а тепер розкажемо, що знайшли у святині.

У глибині православного монастиря було знайдено пророцтво покійного старця Єфрема, передає “Український молитовник”. У ньому ідеться про війну в Україні та події, які передуватимуть Перемозі над ворогом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Єфрем писав, що кожен день із вірою наближає до дня, коли знову буде мир. Потрібно іти цим шляхом із надією та відвагою. І попри відчуття самотності та важкі ситуації життя варто пам'ятати, що Бог чує кожне слово.

Бог слухає кожне ваше слово і бачить кожну вашу сльозу. Війна показує не лише нашу фізичну силу, але й силу нашого духу. Будьте сильними у вірі, і ви побачите, що немає такої бурі, яку не можна пережити з Богом,
— ідеться у пророцтві Єфрема.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що показали ТАРО про війну в Україні. Переможниця “Битви екстрасенсів” Яна Пасинкова розповіла , що чекати найближчим часом, і чи буде підписана мирна угода.