"Загине худоба, впаде велике військо, помре цар": вчені розшифрували пророцтва вавилонських каменів

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Учені розповіли усьому світу, що написано на каменях Вавилону
Учені розшифрували пророцтва вавилонських каменів, фото: Universal Images Group via Getty Images

Учені розповіли усьому світу, що написано на каменях Вавилону, яким понад 4000 років

Стародавні тексти на вавилонському камінні, які були викарбувані понад 4000 років тому, вдалося розпізнати. Учені розкрили текст пророцтв усьому світу. Раніше ми писали, що говорив про кінець війни в Україні астролог Алакх Ніранжан, а тепер поділимося текстом, який розтлумачили учені.

В Іраку більш як 100 років тому знайшли 4 таблички, яким понад 4000 років, пише mirror.co.uk. На них були тексти, написані мовою стародавнього Близького Сходу. Вченим вдалося вичистити їх та впізнати текст.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Таблички — частина колекції Британського музею. Вони вважаються найстарішими збірниками прикмет. У текстах ідеться про затемнення Місяця, які були виявленими, а також розпаду цивілізацій.

Затемнення затьмарюється від свого центру одночасно і прояснюється одночасно: помре цар, знищення Еламу… на землю нападе рій сарани, загине худоба, впаде велике військо,
— ідеться в одному із текстів.

Це повідомлення стосувалося цивілізації, яка була знайдена на території сучасного Ірану. Також було викарбовано, що “якщо затемнення почнеться на півдні, а потім проясниться: падіння Субарту і Аккаду. Мор, смертельна хвороба, що включає бубонну чуму, спричинить хаос, якщо буде затемнення у вечірню варту”.

Вчені вважають, що ці таблички були написані в епоху Вавилонської імперії. Люди, які там жили, вірили, що події в небі закодовані знаками, які розміщували боги як попередження на майбутнє для тих, хто живе на землі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про передбачення пророка з Індії Ануграха Шакті. Містик розповів про подальші події в Україні та сказав, як закінчиться війна.