Уже відомо, яким буде iPhone SE4: в Мережі показали майбутній хіт від Apple (ВІДЕО)

Гаджети та авто
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

У вересні компанія Apple представила новий iPhone 15 . Однак шанувальники "яблучка" не дуже задоволені новинкою й відстежують чимало проблемних моментів із гаджетом, попри його вартість та обіцяні "навороти". Саме тому багато людей сподівається оновити свій девайс за рахунок iPhone SE 4, вихід якого запланований на березень 2024 року.

Найцікавіше, що Apple досі не анонсувала свій iPhone SE 4-го покоління. Однак в Мережі інформації про нього уже більш ніж вдосталь! Одним із досить цікавих рендерів ділиться YouTube-канал "AppleTrack".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Характеристика iPhone SE 4

Уже відомо, яким буде iPhone SE4: в Мережі показали майбутній хіт від Apple (ВІДЕО) - фото №1

Повідомляється, що за своїми розмірами Айфон СЕ 4 відповідатиме 13-15 моделям. Щодо екрана, то це має бути OLED-дисплей на 6,1 дюйма з кадровою частотою 60 Гц. Також на поціновувачів "яблучка" чекає 48-мегапіксельна головна камера та потужна батарея. А ще - порт USB Type-C, як і в iPhone 15.

Новий iPhone SE 4, який побачать світ вже навесні наступного року, має отримати кнопку дії, як в iPhone 15 Pro та 15 Pro Max. А от Dynamic Island розробники планують усе-таки прибрати.

Попередній огляд iPhone SE 4 та ціна

Згідно з попередніми прогнозами, ціна iPhone SE 4 не перетне позначку у $500. Найімовірніше, це буде $449 або $479. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми показували, як змінювались айфони , починаючи з дня виходу першої моделі і аж до сьогодні. Щороку гаджет трансформувався, щоб бути в тренді й не відставати від передових технологій.