Невидимі функції, через які ваш телефон дуже швидко розряджається

Гаджети та авто
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Деякі налаштування телефону можуть зменшити його заряд, навіть якщо вони активні у фоновому режимі. Якщо ви прагнете зменшити швидкість розряду акумулятора, варто звернути увагу на кілька рекомендацій.

Важливо, що за наявності старої батареї вона все одно може швидко розряджатися. Однак, якщо у вас нова модель, рекомендується одразу вимкнути деякі функції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які невидимі функції розряджають телефон?

Насамперед варто відключити геолокацію, Bluetooth та функцію безконтактної оплати. Ці налаштування не завжди необхідні, тому вмикайте їх лише тоді, коли вони вам необхідні.

Також рекомендується звернути увагу на налаштування Wi-Fi. Відключення бездротового Інтернету в тих випадках, коли він не використовується може бути корисним, якщо ваш телефон дуже швидко розряджається.

Функції автоматичного регулювання яскравості та сповіщень також можуть прискорювати споживання заряду телефону. Тому якщо вам важливо зберегти заряд телефону, краще відключіть їх.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також чим не можна протирати екран смартфона. Щоб зберегти телефон чистим, багато користувачів потирають його підручними засобами. Але багато з цих звичок можуть лише нашкодити вашому пристрою.