4 правила користування смартфоном на морозі: робіть так - і з телефоном ніколи не виникатиме проблем

Гаджети та авто
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Коли за вікном мороз, замерзнути можуть не тільки ваші руки та ноги, а й телефон. Для техніки низькі температури протипоказані, тому смартфон на морозі може набагато гірше працювати або ж не працювати взагалі. До речі, так само треба бути обережними і в поводженні з ноутбуком взимку .

Сьогодні розповідаємо, як захистити свій телефон від негативного впливу низьких температур. Корисними порадами ділиться Ukr.Media. Ми відібрали найкращі підказки і зібрали їх у цьому матеріалі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Правила експлуатації смартфона на морозі

4 правила користування смартфоном на морозі: робіть так - і з телефоном ніколи не виникатиме проблем - фото №1
  1. Взимку обов'язково використовуйте чохол або теплий футляр . Це один із найпростіших способів захисту смартфона від морозу та холоду взимку.

  2. Не залишайте надовго телефон на морозі. Смартфони не призначені для використання за низьких температур, тому вони можуть почати погано працювати на морозі. Завжди кладіть телефон у сумку або кишеню, коли довго перебуваєте на вулиці у морозну погоду.

  3. Уникайте різких перепадів температур - це також може негативно позначитися на роботі вашого гаджета. Заходячи з морозу у тепло і навпаки, виходячи з тепла на мороз, не використовуйте телефон відразу - дайте техніці деякий час для "акліматизації".

  4. Використовуйте навушники. Якщо вам потрібно послухати музику чи поговорити з кимось телефоном, краще скористайтеся навушниками, щоб сам пристрій не "мерз", а лежав у кишені.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що залишати в машині телефон взимку теж не рекомендується. А загалом список речей , які не варто тримати в авто у морозну погоду, чималий! Рекомендуємо з ним ознайомитися, щоб потім не мати зайвих проблем.