Без цих речей на слизьку дорогу виїжджати не можна: що має бути взимку у кожного автомобіліста (СПИСОК)

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Багато водіїв вважають, що вони мають все необхідне для поїздки у автомобілі зимою. Але це лише до певної критичної ситуації. Коли замерзне замок чи машина загрузне у снігу, тоді виявляється, що варто передивитися вміст своєї машини.

З погіршенням погодних умов стає значно важче керувати автомобілем. Тому варто доукомплектувати свій багажник необхідними речами, розповідає forumdaily.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Без цих речей на слизьку дорогу виїжджати не можна: що має бути взимку у кожного автомобіліста (СПИСОК) - фото №1
  1. Рідина для розморожування замків. Щоб не мучитися з гарячою водою, варто подбати про спеціальний засіб, який врятує ситуацію з замерзлим замком за лічені секунди.

  2. Зарядний пристрій. Допоможе зарядити батарею і завести двигун машини у морози. Займає мало місця і з його допомогою можливо підживити гаджети. Обирайте з режимом прискореної зарядки і захистом від перегріву.

  3. Буксирувальний трос. Врятує вас, якщо машина застрягне у заметі. Обирайте капроновий, яскравого кольору, він має витримувати вагу вдвічі більшу за автомобіль і бути стійким до морозів.

  4. Автомобільна міні-лопата. Допоможе визволити авто зранку від снігу. Обирайте зручну, легку, з прогумованою ручкою.

  5. Наповнювач для котячого туалету у гранулах. Він допоможе рушити, якщо машина забуксувала. Просто зробіть з гранул доріжку перед колесами, вона поглине вологу і зробить суху підстилку.

  6. Щітка зі скребком. Допоможе швидко почистити машину від снігу. Обирайте з негнучким пластиком ручки і ворсом, який добре гнеться.

  7. Ліхтар. Оберіть потужний прилад, який допоможе роздивитися поломку, або у темряві подати видимий сигнал.

  8. Термос і термошкарпетки. Допоможуть зігрітися у разі вимушеного очікування протягом довгого часу.

  9. Поляризаційні окуляри. Яскравий білий сніг може засліплювати на дорозі, а це небезпечно, тому окуляри допоможуть слідкувати за дорогою, а вночі врятують від сліпучих фар.

  10.  Дорожня автомобільна аптечка. Доповніть її вміст необхідними засобами, які можуть допомогти зігрітися і полегшити біль у горлі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зовсім не зайвим буде мати у автомобілі мінімальний запас їжі, що не псується та теплого пледа. Особливо, якщо ви часто вирушаєте у довгі поїздки. Пам'ятайте, що важливо регулярно слідкувати за станом машини і перевіряти термін придатності автомобільних шин .