Суцільне розчарування: моделі авто 2023, які зовсім не вразили експертів

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Щороку автомобільний ринок оновлюється новими моделями. У 2023 році було представлено багато прем'єр, проте не всі вони виправдали очікування. Водії, обираючи нове авто звертають увагу на багато параметрів, а не лише на зовнішній вигляд.

Журналісти з Autoblog, склали власний перелік автомобілів на ринку США, які не відповідають їхнім очікуванням. Вони опиралися на власний досвід, суб’єктивні враження від конкретної моделі та відгуками водіїв, які придбали певне авто, розповідають autoporady.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Суцільне розчарування: моделі авто 2023, які зовсім не вразили експертів - фото №1

Mercedes-AMG C 43

Думки експертів та автожурналістів повністю збіглися у визнанні AMG C 43, як найгіршого автомобіля Mercedes-AMG. Найбільше скарг припадає на те, що авто має жорстку підвіску навіть в стандартному режимі їзди. На крутих поворотах авто буквально втрачає зчеплення з дорогою через погано налаштовано підвіску і потребує втручання системи ESC.

Найбільше помітним мінусом є  робота КПП. Експертами було виявлено, що під час активної їзди трансмісія постійно перемикалася на неправильну передачу і відбувалися постійні посмикування та поштовхи. Можна припустити, що причиною є система м’якого гібрида C43, інтегрована з трансмісією, але у конкурентів подібні зауваження відсутні.

Суцільне розчарування: моделі авто 2023, які зовсім не вразили експертів - фото №2

Honda Pilot

Нова модель значно оновилася внаслідок налаштувань керованості, новому дизайну та інтер’єру. Проте експерти зазначили, що попередня версія була кращою за актуальну.

Нова Honda Pilot повільніше реагує на кермо і має суворіший дизайн, який не всім до вподоби. Вона має продуктивний двигун V6, але він виглядає досить непривабливим у порівнянні з багатьма представленими конкурентами в класі трирядних сімейних кросоверів.

Суцільне розчарування: моделі авто 2023, які зовсім не вразили експертів - фото №3

Alpina XB7

Компанія виготовляє  розкішні версії BMW, проте Alpina XB7 не вразила світових автожурналістів. Експерти прийшли до висновку, що це авто гірше у керуванні та їзді, ніж її побратими  X7 (M60i). Авто має гіршу динаміку  завдяки поєднанню модифікованої підвіски та масивних коліс. Проте машина вражає справді розкішним салоном, тому неодмінно знайте своїх покупців.

Суцільне розчарування: моделі авто 2023, які зовсім не вразили експертів - фото №4

Toyota Crown

Планувалося, що новий флагман Toyota мав стати найбільш технологічною моделлю в лінійці. Проте після офіційних демонстрацій та тестів седан преміумкласу виявився схожим за оснащенням та комфортом на модель  Avalon, але за просто космічною ціною.

За такі гроші можна спокійно придбати  представника лінійки Lexus. Crown обиратимуть лише справжні поціновувачі та фанати Toyota.

Суцільне розчарування: моделі авто 2023, які зовсім не вразили експертів - фото №5

BMW M4 CSL

BMW M4 – ідеально збалансований і дарує чудові емоції для водія, як на треці, так і на міській дорозі. Однак спеціальна версія CLS не може запропонувати такий рівень комфорту під час звичайної їзди, який притаманний стандартній моделі.

Версія CLS має інші налаштування підвіски, які чудово демонструються на треці, а також нерегульовані карбонові спортивні сидіння, що стало причиною критики експертів. Тому варто добре подумати чи віддавати за насолоду 140 тис. доларів, щоб їздити лише на треці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, яка пора найкраща для покупки нового автомобіля. Зверніть увагу на таку інформацію, адже це дозволить суттєво заощадити ваші кошти.