Щоб знайти пісню, просто її наспівайте! YouTube Music запроваджує нову крутезну функцію: деталі

Гаджети та авто
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

YouTube Music, фото
Фото: gizbot.com

Застосунок Shazam тепер має прямого конкурента

Раніше ми розповідали, як можна зарядити телефон без світла. А як щодо того, щоб знайти пісню, не маючи звукової доріжки для пошуку за допомогою Shazam? Легко! Все, що вам потрібно - наспівати або навіть насвистіти її.

Стало відомо, що застосунок YouTube Music для Android отримав нову функцію для пошуку пісні. Тепер, щоб знайти якийсь трек, достатньо його наспівати, насвистіти або відтворити запис.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Щоб увімкнути функцію, потрібно натиснути на піктограму у формі хвилі. Вона знаходиться поруч з піктограмою мікрофона - він з’являється після натискання на кнопку пошуку.

YouTube Music, картинка
Фото: theverge.com

Зазначається, що функція працює швидко та чітко. Але помилкові результати все ж трапляються, що нерідко залежить від слуху користувача та його здібностей наспівування.

Наразі скористатися цією функцією можуть користувачі Android із програмою версії 7.02. А ось користувачам iOS варто ще трішки зачекати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що одна з популярних платформ тестує завантаження відео на 60 хвилин. Здається, для YouTube з’явився новий потужний конкурент.