Відомий оглядач техніки показав перші фото усієї лінійки iPhone 16

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото айфон 16
Фото: itc.ua

У новому iPhone 16 найпомітнішим є компонування камери

Справжні поціновувачі техніки Apple з нетерпінням очікують виходу лінійки iPhone 16. Вони активно цікавляться новинами, дивляться огляди та відшукують найменші подробиці улюблених гаджетів.

Було кілька новин щодо ключових подробиць про серію iPhone 16. Зображення всіх пристроїв у лінійці надав у себе на сторінці відомий оглядач техніки та продукції Apple SonnyDickson , пише gizmochina.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найпомітнішою зміною є розташування камери для iPhone 16 і 16 Plus. У моделях Pro особливих змін у дизайні непомітно, а камери знову розташовані вертикально. Перехід на вертикальні камери на стандартних iPhone призначений для підтримки запису просторових відео, які можна відтворювати в Apple Vision Pro у 3D. 

На фото лінійка
Фото: twitter.com/SonnyDickson

Також помітна зміна розміру екрана моделей Pro. iPhone 16 Pro Max матиме 6,9-дюймовий дисплей порівняно з 6,7-дюймовим у iPhone 15 Pro Max, що зробить його найбільшою моделлю Pro Max за всю історію. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Випуск нових iPhone очікується у вересні. Раніше ми писали, як змінювався айфон протягом років. Цікаву еволюцію відомого гаджета дивіться тут.