Сяятиме, як нова: відмінний засіб для миття автомобіля

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Як мити салон авто
Мити автомобіль. Фото: willson.kiev.ua

Під час миття автомобіля потрібно очищати його і зовні, і салон

Влітку мити свою машину потрібно з дотриманням кількох важливих правил. Згодом у салоні авто починають з'являтися бруд та плями, які, щоб відмити, потрібно їхати у хімчистку. Однак домашні засоби з кухні можуть чудово впоратися з різноманітними забрудненнями та прибрати неприємний запах.

Якщо є можливість, можна їздити на автомийку хоч щодня. Однак прості способи очищення в домашніх умовах впораються не гірше за спеціалізовану хімію. Як самостійно очистити забруднений салон автомобіля, щоб він виглядав новим, розповідає glavred.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як очистити салон авто: загальні поради

Насамперед потрібно провести генеральне прибирання. Зібрати все сміття, що накопичилося, і вийняти килимки. Пропилюйте сидіння і витерти пил з панелі спеціальними засобами. Помити вікна та змінити освіжувач повітря. Також наведіть порядок у багажнику машини.

Як почистити сидіння

Якщо плями на сидіння не забираються засобами для виведення плям, скористайтеся наступним розчином. Розчиніть у теплій воді 2 ст.л. соди та додати 1 ст.л. кондиціонер для білизни. Нанесіть на сидіння щіткою, трохи потріть і залиште до повного висихання.

Як очищати шкіряні сидіння

Необхідно натерти на тертці дитяче мило та розчинити його у теплій воді. За допомогою м'якої ганчірки протирайте сидіння та змивайте чистою мокрою ганчіркою. Можна додати кондиціонер для шкіри. Коли сидіння повністю висохне, протирайте спеціальним захисним засобом для шкіряних виробів.

Зовні швидко помити машину можна одним цікавим способом. Просто направте на автомобіль шланг з водою, а зверху наливайте тоненьким струмком дитячий шампунь або спеціальний мийний засіб для авто.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які речі важливо не пропустити при генеральному збиранні авто. Адже це зробить вашу поїздку комфортною та безпечною.