Зробіть своє авто мега розкішним: як додати машині презентабельності

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото тоновані фари авто
Фото: https://prom.ua/

Додати презентабельності авто можна кількома способами

Коли ви вже перевзули авто на літню гуму, поприбирали у салоні та багажнику, відмили до блиску машину, прийшов час додати їй трохи розкоші. Кілька деталей можуть повністю змінити вашу “ластівку” і вигідно вирізнити її з потоку машин.

Вважається, що переважно чоловіки полюбляють дбати про зовнішній вигляд своєї автівки. Для багатьох турбота про машину стоїть на першому місці. Проте немало жінок також прагнуть виділити своє авто з сотень подібних. Які поради допоможуть покращити вигляд машини, розповідає телеграм-канал АвтоДвіж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поради з розкішного вигляду авто весною:

Полірування автомобіля. Рекомендується відполірувати автомобіль до блиску. Можна зробити це спеціальними засобами з полірування або відвідати автомийку, де професіонали зроблять це за вас.

Антіхром. Антіхром прекрасно підійде для автомобілів з яскравими кольорами, але потрібно враховувати, що можуть бути винятки для темних відтінків.

Тонування фар . Це чудовий і стильний спосіб виділитись у трафіку, але важливо пам’ятати, що це може зменшити освітлення на декілька відсотків.

Обвіс. Додавання обвісу - чудовий спосіб зробити ваш автомобіль унікальним серед інших моделей. Розгляньте можливість встановлення спойлера, бампера, порогів, проте не перенавантажуйте деталями, щоб не мати жахливий вигляд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви розглядаєте можливість перефарбувати машину, зверніть увагу на найпопулярніші кольори для авто. Адже деякі кольори можуть приваблювати злодіїв.