Холодильники Haier 3D зі штучним інтелектом: технології майбутнього у вас дома

Гаджети та авто
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Холодильники Haier 3D зі штучним інтелектом: опис, усі характеристики, переваги
Холодильники Haier 3D - техніка нового покоління. Фото: Haier

Ця техніка гарантує ідеальне збереження ваших продуктів завдяки спеціальним зонам, які регулюють температуру і вологість, щоб довше зберігати свіжість їжі

Якщо ви вважаєте, що холодильник – це просто пристрій, який вміє підтримувати низьку температуру, Haier спростує цю думку. Лідер ринку побутової техніки розробив серію, що не лише задовольняє потреби сучасної людини, а й економить ресурси, турбується про безпеку і виглядає просто неперевершено. Haier 3D – холодильники, які змінюють уявлення про зберігання продуктів в домашніх умовах. В цих моделях зібрані технології, які недавно здавалися фантастичними. Холодильники вміють налаштовувати параметри відповідно до наповнення камер і потреб сім’ї, регулювати режими і при цьому не використовувати зайвої електроенергії. Розкажемо про потенціал Haier 3D детально. 

Haier 3D підтримує ваше прагнення до комфорту

Холодильники Haier 3D - характеристики та дизайн, як виглядає зсередини - фото
Холодильник Haier 3D. Фото: Haier

Ексклюзивність холодильників Haier 3D полягає у преміальному зовнішньому вигляді та зручності використання. Охолодження відбувається за технологією Total No Frost . Система не допускає утворення інею, тому про ручне розморожування можна не згадувати. За розподіл потоків охолодженого повітря відповідає технологія Haier Air Surround. Рівномірна циркуляція повітряних мас у камері зберігає смакові якості та соковитість продуктів на 99%.

Конструкція морозильної камери особлива. Вона має два окремих відділення з роздільними дверцятами, що сприяє меншій втраті температури і, відповідно, кращому зберіганню продуктів.

А стабілізувати температуру в морозильній камері допомагає система Fresher Shield . Її задача – відводити тепло під час автоматичного розморожування через спеціальний клапан. Разом вони суттєво зменшують температурні коливання та економлять до 30% електроенергії. Заморожені продукти в таких камерах зберігаються вдвічі довше. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ергономіка – сильна сторона Haier

Холодильники Haier 3D - опис, усі характеристики, переваги моделі - фото
Холодильник Haier 3D у білому кольорі. Фото: Haier

Об’єм камер у холодильників Haier вражає – в середньому 400 л. Внутрішній простір організовано раціонально – є місце для фруктів, молочних продуктів, яєць, сиру та м’яса. Крім того, Haier 3D має автономний ящик My Zone – місце, де господар самостійно встановлює температуру в діапазоні –3°C до +5°C. Якщо обрати автоматичний режим «Морепродукти», «Фрукти та овочі», «Підтримка 0», то холодильник сам активізує відповідні налаштування. Звісно, можна встановити температуру й вручну.

Холодильники Haier 3D - як виглядає холодильник зсередини - фото
Холодильник Haier 3D зсередини. Фото: Haier

А якщо раптом прийшли гості, а лід у морозилці закінчився, завдяки функції швидкої заморозки Haier 3D швидко перетворить воду в кубики льоду. Про збереження закусок теж можна не хвилюватися – адже мега-корисна мембрана HCS вміє підтримувати вологість повітря у ящику Humidity Zone на рівні 90% без утворення конденсату. Це ідеальне місце для швидкопсувних продуктів – там найніжніша зелень залишатиметься ідеально соковитою довше, ніж на грядці. 

Фірмові технології для безпечної кухні

Холодильники Haier 3D - опис, характеристики, як виглядає - фото
Холодильник Haier 3D чудово впишеться у будь-який інтер’єр. Фото: Haier

Haier відомий своїми передовими технологіями. В холодильниках серії 3D зібрано найсучасніші розробки для забезпечення ефективного охолодження. Такого рівня свіжості продуктів досягають тільки кращі виробники. Але коли мова йде про безпеку, одного правильного зберігання недостатньо. Тому Haier використовує антибактеріальну систему АВТ. 

В результаті ультрафіолетового випромінювання активізується реакція фотокаталізу, внаслідок якої на 99.9% знищуються бактерії та плісняві гриби. В таких холодильниках не буває неприємних запахів, а їжа не піддається зараженню хвороботворними мікроорганізмами. Haier турбується навіть про зір споживачів. Цікава особливість модельного ряду – м’яке світло Daylight . Світлодіоди вмикаються при відкриванні дверей поступово, тому не сліплять очі. 

Розумні системи моніторингу для вашої зручності 

Холодильники Haier 3D - характеристики та дизайн - фото
Холодильник Haier 3D у темному кольорі. Фото: Haier

В холодильниках Haier 3D Smart технології набули нового звучання. Модельний ряд має датчики – як у космічному кораблі. Одні відстежують втрати холоду, інші – рівень вологості та температуру. Отримані дані систематизуються і опрацьовуються штучним інтелектом, після чого обирається відповідний режим роботи. Все може відбуватися без втручання людини. Але є й можливість індивідуальних налаштувань. Це зручно робити через мобільний застосунок hOn . Крім дистанційного управління програма надає корисні поради щодо збереження продуктів. Холодильник також вивчає звички сім’ї та підлаштовується під її ритм життя, обираючи оптимальний режим роботи. Він чудово впишеться в екосистему «Розумного дому». 

Холодильники Haier 3D - повна характеристика, дизайн - фото
Холодильник Haier 3D у сірому кольорі. Фото: Haier

Маючи більш ніж 160 представництв у світі та продажі в понад 200 ринках, Haier не просто виготовляє продукцію — бренд визначає стандарти якості та інновацій у сфері побутової техніки. Купуючи холодильник Haier 3D , ви отримуєте не лише високу надійність, але й передові технології, екологічну безпеку, зручність у використанні та стильний дизайн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як обрати ідеальний холодильник для дому. Ділимося цінними порадами, на що звертати увагу при покупці і як не прогадати з вибором цієї недешевої, але дуже важливої техніки.