Холодильники French Door від Haier: більше дверей — більше можливостей

Гаджети та авто
Софія Мельник

Софія Мельник

Журналістка

Холодильник French Door від Haier, фото
Холодильник French Door від Haier

Ця 4-дверна модель із добре продуманою, елегантною ергономікою здатна здивувати!

Неможливо уявити сучасну кухню без холодильника, але цілком можливо уявити, як недоліки та надто простий дизайн роблять використання цієї техніки та інтер’єр із нею неприємним досвідом. Натхнення — важлива частина приємного, цікавого побуту, тож девайс для зберігання продуктів має не просто виконувати свої функції, але й надихати, робити простір гармонійним, щоб готувати та збиратися за сімейним столом можна було із задоволенням. Холодильник Haier French Door 70 Серії 7 — саме той пристрій, що виходить за рамки “просто техніки” та дає змогу отримати нові можливості та зовсім інший підхід до зберігання та готування.

Революційні рішення для вашого комфорту

Холодильник Haier FD 70 Серії 7 — це чотиридверна модель із продуманою, елегантною ергономікою. Конструкція French Door давно визнана найбільш ефективною за корисним об’ємом для зберігання. У ній морозильний відсік розташовується знизу, а холодильна камера відкривається завдяки двом стулкам. На відміну від стандартних девайсів із шириною 60 см, у такої моделі цей параметр становить усього 70 см. Тобто, це найбільш ергономічний та компактний варіант зберігання при збереженні великого об’єму.

Холодильник Haier FD 70 Серії 7, фото
Холодильник Haier FD 70 Серії 7
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

French Door від Haier дає такі переваги:

  • численні дослідження показали, що саме дверцята French Door — найдовговічніші та рідко виходять зі строю. При цьому холодильник Haier FD 70 має цілих 6 полиць в дверцятах, щоб забезпечити ще більше можливостей для зберігання;

  • продумана ергономіка — попри великий об’єм, ширина 70 см дає змогу вписати прилад навіть на маленькій кухні з обмеженим простором;

  • збільшений об’єм морозильної камери — холодильники French Door дозволяє зробити більше, ніж один відсік для заморозки з окремими дверцятами. У цієї моделі два окремих ящики морозильної камери, загальним об’ємом 140 л;

  • ефективний корисний об’єм — головна фішка такої конструкції. Розміри маленькі, але всередині вас чекають 337 л для зберігання та 3 просторі полиці та додатковий складний тримач для пляшок;

  • енергоефективність — модель пропонує сучасні технології для зменшення споживання електроенергії, але насамперед декілька окремих дверцят та відсіків дають змогу зберігати холод більш ефективно, а також у кожній окремій камері налаштувати потрібну температуру.

Але можливості холодильника Haier FD 70 Серії 7 значно ширші, ніж просто революційна конструкція French Door. Без унікальних технологій, продуманості кожної деталі, інших конструкційних та дизайнерських рішень ця модель не була б такою неперевершеною, якою вона є.

Більше, ніж просте охолодження — технології для зберігання продуктів

Холодильник Haier FD 70 Серії 7, фото
Холодильник Haier FD 70 Серії 7

Інженери Haier втілили нове бачення комфорту та технологічності в моделі French Door 70 Серії 7. Цей холодильник не просто допомагає зберігати продукти — він зберігає також їхню свіжість. Фрукти, овочі, зелень, м’ясо довше будуть такими ж соковитими та якісними, як і в день покупки. Цьому допомагає цілий набір технологій Fresher Techs, який включає, наприклад, Air Surround — безперервну кругову циркуляцію холодного повітря на кожній окремій полиці, щоби підтримувати температуру та не змішувати запахи. Завдяки цьому будь-які продукти довше зберігають свій смак та соковитість.

Humidity Zone — для користі овочів та фруктів

Кожен холодильник зазвичай має зону для зберігання овочів, фруктів, ягід та зелені. У Haier FD 70 Серії 7 за це відповідає відділення Humidity Zone з технологією HCS — унікальній мембрані з рослинними волокнами. Вона підтримує потрібний рівень вологи в шухляді та запобігає утворенню конденсату.

My Zone Plus — регуляція температури в окремому відсіку

У спеціальному контейнері My Zone Plus ви зможете виставити температуру від -1 до 3 °C. Наприклад, для м’яса та риби більше підходить мінусова температура, а от для овочів показники 2–3 °C ідеальні.

Замороження та холод — більше ніякого льоду

Морозильні камери (а їх у цій моделі дві) зроблені за технологією Easy Access, що відкриває ще більше простору для зберігання. Дверцята виїжджають плавно на телескопічних напрямних, забезпечуючи швидкий доступ. Вони розраховані на 50 тисяч циклів таких відкриттів/закриттів.

Що стосується системи генерації холоду та заморозки — це добре відомий Total  No Frost, але з модифікаціями. Така система охолодження не потребує розморожування, а значить, до продуктів не буде потрапляти тепле повітря. Система працює безперервно, запобігаючи утворенню інею.

Зручність, технологічність, екологічність

Холодильник Haier FD 70 Серії 7, фото
Холодильник Haier FD 70 Серії 7

У холодильнику Haier FD 70 Серії 7 все продумано до дрібниць, щоб зробити користування справді зручним та комфортним. Наприклад, за видимість продуктів навіть у темному приміщенні відповідає система освітлення DayLight зі світлодіодами на задній стінці. Вона освітлює кожен куточок холодильного відділення. А керувати налаштуваннями можна через сенсорний дисплей або навіть Wi-Fi, за допомогою спеціального мобільного застосунку hOn, який, до речі, адаптовано українською мовою.

Haier FD 70 Серії 7 — це вишуканий, елегантний дизайн, що ідеально доповнить будь-яку кухню. Але дизайн — це не тільки про красу та плавність ліній. Він включає також функціональні рішення, які збільшують практичність та зручність використання техніки. Наприклад, у цьому холодильнику реалізоване покриття проти відбитків пальців, новітній сенсорний дисплей з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, полиці із загартованого скла, додаткові полиці під пляшки. Тож завдяки своїм технологіям, конструкції та високому класу енергоспоживання, девайс заощаджує до 30% енергії у порівнянні з дводверними холодильниками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали про революційну прально-сушильну машину Haier I-Pro 7. Її інноваційні технології забезпечують максимальну ефективність та комфорт у використанні, займаючи мінімум місця в домі!