Повернути втрачений телефон чи бути впевненим у безпеці дитини: як знайти людину за місцем розташування телефону

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Спосіб відшукати телефон
Знайти втрачений телефон. Фото: journal.rozetka

Відстежити телефон можна за допомогою спеціального додатка

Для того, щоб визначати місцеперебування телефону потрібно скористатися спеціальним додатком. Такий додаток стане справжнім порятунком у випадку втраченого чи вкраденого телефону. Раніше ми розповідали, як переглянути видалену сторінку , а зараз мова піде про визначення місцеперебування телефону.

Батьки можуть встановити додаток, щоб відстежувати місцеперебування дитини. Це дозволить не хвилюватися і знати, де знаходиться син чи донька у певний проміжок часу, розповідає politeka.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як знайти людину за місцем розташування телефону Android

Програма Google, яка має назву “Знайти мій пристрій” дозволить безплатно відстежувати розташування мобільного телефону з високою точністю. Це працює, якщо цільовий телефон Android увійшов до облікового запису Google і ввімкнув дозвіл на місцеперебування. Коли телефон підключений до мережі, тоді ви можете отримати доступ до облікового запису Google, ця програма дозволить вам відстежувати його.

Як відстежити iPhone

Допоможе офіційний додаток для відстеження для iPad, iPhone або iPod - Find My. Якщо ви використовуєте iOS 13 або пізнішу версію, ви можете легко поділитися своїм місцеперебуванням з іншими пристроями iOS.

Для телефонів та інших пристроїв з iOS 9–12. Краще використовувати функцію “Знайти моїх друзів”. Ця програма робить можливість крадіжки телефону складнішою. Вона також допоможе відстежити людину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що соцмережа Instagram нещодавно запустила нову функцію . Вона доступна для користувачів з усього світу.