Такого імені більше ні в кого немає: унікальне ім'я придумала мама - воно єдине у світі

Позитив
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

При народженні дитини батьки намагаються придумати найкраще, особливе ім'я . Щоб воно не було схоже на інші і пасувало до прізвища. Іноді варіанти просто доходять до абсурду.

Обираючи ім'я малюкові потрібно зважати на безліч факторів. Чи не надто дивно воно звучить, чи поєднуватиметься з прізвищем та по батькові, та чи не викликає негативних асоціацій. Брук Шерн та її чоловік отримали багато негативних критичних коментарів мережі ТікТок, розповідає mirror.

Такого імені більше ні в кого немає: унікальне ім'я придумала мама - воно єдине у світі - фото №1

Все трапилося через те, що вона обрала для маляти оригінальне, незвичайне ім'я, якого взагалі немає у переліку. Замість привітань, під роликом люди почали обурюватися і стверджувати, що дитина у свідомому віці буде ображатися на батьків.

Пара назвала свою доньку Клов, на честь відомої спеції, яку використовують для приготування страв.  Обурливі коментарі зовсім не вплинули на маму і вона пояснила, що її не цікавить думка користувачів і для неї донька - це наймиліша дитина у цілому світі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відео, де Брук показує перший рік життя Клов, набрало  більше 13 тис. переглядів. Люди надсилають коментарі і доповнюють ім'я доньки своїми варіантами.

Я назвала свою доньку на честь спеції - мені все одно, що ви вважаєте це дурницею -

- прокоментувала Брук Шерн.

Багато коментаторів бажають сім'ї щастя і просять не звертати уваги на дурні зауваження. Це миле, гарне, відмінне від усіх ім'я, яке подобається батькам. Ім'я назване на честь гвоздики звучить дуже ароматно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А у випадку, якщо дівчинці не подобатиметься її ім'я, у дорослому віці вона зможе змінити його. І обрати свій варіант , який зможе її задовольнити.