Як назвати дівчинку, щоб росла щасливою і горя не знала: ТОП-3 імені з легкою долею

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Обрати ім’я для дитини - та іще задача! Багато людей ще з дитинства задумуються про імена, які б хотіли дати своїм дітям. Зазвичай це відразу 4 списки: жіночі імена. які дуже подобаються, та імена, які своїй донечці людина ні за що не дасть, а також красиві чоловічі імена, якими можна буде назвати сина, й імена, яким свою дитину людина точно не назве.

Втім, якщо таких списків у вас немає - не біда! Ми знайшли для вас унікальні дівочі імені, які пророкують дитині велику удачу! Кожне з цих жіночих імен таїть у собі особливу енергетику, яка захищає власницю від бід і негараздів та дарує щасливу долю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Божена

Це неймовірне ім’я зародилося у слов’ян. Воно означає “обдарована богом”, “благословенна” або ж просто “божа”. Дитина, яка отримає таке ім’я при народженні, буде захищена вищими силами від різних бід та негараздів, у неї буде яскраве життя, сповнене чудес.

Власниці цього імені - рішучі та наполегливі, впевнені у своїх силах, працьовиті та чесні. Вони не терплять посередніх людей і тих, на кого не можна покластися у складній ситуації. Зазвичай поруч із ними завжди перебувають тільки вірні та надійні люди, які підтримують Божену й надихають її на великі звершення.

Як назвати дівчинку, щоб росла щасливою і горя не знала: ТОП-3 імені з легкою долею - фото №1
Фото: freepik

Літа

Це незвичайне ім’я прийшло до нас з Англії і в оригіналі звучить як Letta. Інші варіанти - Летиція або ж Лаєта. Воно надзвичайно поширене у католиків й означає “весела”, “задоволена”, “радісна”, “щаслива”.

Дівчинка, названа Літою, буде неймовірно креативною та щирою, матиме багато друзів і ще більше захоплень, їй буде важко всидіти на місці, зате її життя ніхто не зможе назвати нудним! Нумерологічно цьому імені відповідає цифра 4. А це значить, що Літа - стабільна, чесна та сумлінна. Завдяки цим характеристикам жінку з таким іменем захищатимуть не тільки вищи сили, а й люди - ті, хто цінує всі ці якості у людях понад усе!

Яніта 

Це унікальне ім’я для дівчинки має єврейське коріння і значить “помилувана Богом”. Та, хто носитиме це ім’я, буде обдарованою самим Богом й зможе завжди розраховувати на його підтримку. Власниці цього імені зазвичай мають досить непростий характер, однак, щойно знаходять своє призначення у житті, стають найщасливішими людьми у світі! Вони щиро захоплюються природою і роблять усе для того, щоб врятувати цей світ - за це й отримують нагороду від Всевишнього.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, що нумерологію, як і астрологію, тарологію та феншуй - не вважають наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

Нагадаємо, що обираючи ім’я для дитини, варто зважати не тільки на позитивні сторони, а й на негативні риси, якими певне ім’я може наділити людину. Так, раніше ми розповідали, які імена носять найбільші егоїстки,  спілкуватися з якими під силу далеко не кожному.

Головне фото: freepik