Масштабний збій у "Київстар" породив купу мемів: Мережа "розривається" від жартів про мобільного оператора (ФОТО)

Позитив
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

12 грудня чимало українців залишилися без мобільного звʼязку та інтернету. Річ у тім, що "Київстар" неочікувано перестав працювати. Однак наші люди вирішили не сумувати, а реагувати на цю новину з позитивом. Так і зʼявилося чимало жартів і мемів, якими ми ділимося в цьому матеріалі.

Вранці 12 грудня у роботі українського мобільного оператора "Київстар" трапився значний технічний збій. Користувачі не можуть здійснювати дзвінки, надсилати повідомлення та користуватися Інтернетом через відсутність мережі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Згодом речниця компанії "Київстар" Ірина Леліченко, що причиною масштабного технічного збою стала потужна хакерська атака. Фахівці вже зайнялися розв'язанням проблеми, однак коли "Київстар" почне працювати — поки що не ясно.

Якщо ви теж чекаєте, поки "Київстар" відновить роботу, то ось добірка найкращих мемів. Ці жарти точно піднімуть вам настрій!

Масштабний збій у "Київстар" породив купу мемів: Мережа "розривається" від жартів про мобільного оператора (ФОТО) - фото №1
Масштабний збій у "Київстар" породив купу мемів: Мережа "розривається" від жартів про мобільного оператора (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми публікували список важливих справ на зиму. Додайте цій порі більше яскравості та казкових подій!