Мир в кожну домівку: "Укрзалізниця" доставить Вифлеємський вогонь на 24 вокзали нашої країни

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Національний перевізник, компанія "Укрзалізниця", вже втретє організовує доставлення Вифлеємського вогню миру до 24 вокзалів України. Вогонь зможуть отримати усі охочі. Про те, коли буде проходити ця акція, читайте в нашому матеріалі.

Представники "Укрзалізниці"  повідомляють , що 10 грудня о 18:40 вони прийняли Вифлеємський вогонь миру від скаутської організації "Пласт". У рамках спільної акції начальники 14 поїздів доставлять його на  вокзали країни, включаючи вокзали Краматорська, Покровська та Ізюму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отримати Вифлеємський вогонь миру зможуть усі охочі 11 грудня на вокзалах Києва, Вінниці, Хмельницького, Рівного, Сум, Чернівців, Дніпра, Івано-Франківська, Чернігова, Луцька, Одеси, Полтави, Херсону, Миколаєва, Запоріжжя, Черкас, Харкова, Львова, Ужгорода, Тернополя, Коростеня, Знамʼянки, Ізюму, Покровська та Краматорська. Там будуть встановлені стенди з Вифлеємським вогнем миру.

Мир в кожну домівку: "Укрзалізниця" доставить Вифлеємський вогонь на 24 вокзали нашої країни - фото №1
Мир в кожну домівку: "Укрзалізниця" доставить Вифлеємський вогонь на 24 вокзали нашої країни - фото №2

Вифлеємський вогонь миру — це міжнародна щорічна скаутська акція, яка супроводжує святкування Різдва Христового. Цей символічний вогонь запалюють скаути у палестинському місті Вифлеєм та розносять його в інші країни, як символ миру, любові та добра. Традиція існує з 1984 року, а в Україні Вифлеємський вогонь миру вперше з'явився у 1992 році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, що українська художниця Соня Морозюк побила рекорд . Її картину придбали за шалену суму, а всі гроші підуть на ЗСУ.

Фото: t.me/UkrzalInfo