Стильна вишивка: модні зимові картини для натхнення і гарного настрою (ФОТО)

Позитив
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Популярний вислів “краса врятує світ” часто може тлумачитися у буквальному сенсі. Гарні витвори мистецтва або творчі роботи, створені своїми руками, радують око та піднімають настрій. Раніше ми писали мудрі поради для життя, а тепер покажемо вишивку, яка може стати вашим новим хобі.

До вашої уваги — добірка ультрамодних картин на зимову тематику. Вишивка виконується нитками різних кольорів і товщини, а ще — різними техніками. Ексклюзивність полягає і в тому, що картини мають круглу форму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Стильна вишивка: модні зимові картини для натхнення і гарного настрою (ФОТО) - фото №1

Якщо ви хочете повторити одну із робіт для себе, придбайте тканину, натягніть її на кругле п’яльце та олівцем намалюйте будь-який сюжет. Тепер уявіть, що нитка — це пензлик, яким потрібно розфарбувати картину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Стильна вишивка: модні зимові картини для натхнення і гарного настрою (ФОТО) - фото №2
Додайте до свої роботи намистинки та за бажанням — стрази. Оздобте у рамку чи обклейте її гілками. Нехай ваша творчість піднімає вам настрій та надихає, хто нею милується.

Нагадаємо, раніше ми писали про кота, який пішов гуляти і повернувся через 11 років. Історія тварини облетіла весь світ, тому що Тобі знайшовся напередодні Різдва, здійснивши мрію своїх господарів.

Фото: Pinterest