Паскудний день подарував подружжю виграш у 100.000 доларів

Позитив
609
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

У США чимало людей люблять грати в лотерею. Не винятком стало і подружжя Фредеріків. Придбавши білет Powerball за 6 доларів, вони про нього забули. Наступного дня, коли з самого ранку почалися негаразди, чоловік згадав за лотерею.

Зі слів подружжя, саме той день був дуже паскудним, пише mdlottery.com . Усе ішло не так, як потрібно. В останній момент чоловік, який працює в Поштовій службі США, дістав напередодні придбаний лотерейний квиток.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зі слів подружжя, вони довго не могли зрозуміти, що трапилося, і не вірили у виграш. Паскудний день раптово перетворився на дивовижний. Приз, у розмірі 100 тисяч доларів, сімя приїхала забирати у штаб-квартиру лотереї в Балтиморі.

У мене був паршивий день на роботі. І тут, прямо переді мною, коли я йшов додому, з'явилася ферма Роял Фармс. Я подумав, що лотерейний квиток може змінити мій настрій,

— пригадує чоловік.

У результаті, один рядок у квитку збігся з 4 номерами плюс Power Ball. Це був квиток швидкого вибору на тираж. Щасливий лотерейний квиток було придбано у магазині Royal Farms №357, що за адресою 6730 English Muffin Way.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали мотиваційні постери на кожен день. Для вас — позитивні листівки та слова, які будуть надихати і піднімуть настрій.

Фото: Pinterest