Як Попелюшки: 5 простих дівчат, які стали королевами

Позитив
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Корона, картинка
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Для вас — добірка історій, як звичайна жінка з народу сіла на трон

У кожної людини своє завдання на цій планеті. І не важливо, де і в якій сім'ї ви народилися. Сьогодні — звичайний працівник, завтра — королева. До вашої уваги — жінки з народу, які змінили свій статус і сіли на трон.

Принци та королі більше не зобов'язані одружуватися на собі подібних і мають право обирати будь-яку супутницю для подальшого життя, пише cikavo-znaty.com . Усе частіше дівчата з народу стають принцесами та королевами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Соня Харальдсен

Швачка Соня, яка мріяла стати модельєром, познайомилася із хлопцем з Норвегії — Гаральдом. Він виявився принцом і згодом одружився на талановитій працівниці.

Соня Харальдсен, фото
Фото: ТСН.ua

Сільвія Зоммерлат

Сільвія працювала перекладачем. Під час Олімпійських ігор вона, виконуючи свою роботу, познайомилася із шведським принцом, який з часом зійшов на престол. Уже в статусі, король обрав саме Сільвію своєю королевою.

Сільвія Зоммерлат, фото
Фото: cikavo-znaty.com

Джецун Пема Вангчук

За легендою, 7-річна Джецун відпочивала на пікніку, коли до неї підійшов принц, старший на десяток років. Дівчина настільки сподобалася правителю, що він пообіцяв повернутися за нею та одружитися. Це і сталося в 2011 році.

Джецун Пема Вангчук, фото
Фото: cikavo-znaty.com

Ранія Аль-Абдулла

Дівчина працювала у сфері маркетингу. Зі своїм майбутнім чоловіком вона познайомилася під час званої вечері. І вже через рік стала його офіційною дружиною. У пари 4 дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ранія Аль-Абдулла, фото
Фото: cikavo-znaty.com

Масенате Мохато Сеізо

Жінка народилася у звичайній багатодітній родині. Жили не багато, але дівчині вдалося вступити до університету. У неї закохався принц і взяв її дружиною ще до того, як Масенате встигла отримати освіту.

Масенате Мохато Сеізо, фото
Фото: cikavo-znaty.com

Раніше ми публікували найгарніші світлини писанок і крашанок. Для вас — позитивна добірка фотографій на Великдень, яка може стати гарною заставкою для телефону.