Відпочинок з турботою про природу: 10 найкращих напрямків екотуризму у світі

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Все частіше плануючи відпочинок люди задумуються про те, щоб дбати про природу. З огляду на це - вибирають більш екологічні варіанти подорожей де буде якнайменший вплив на планету. Відвідати ці країни можливо у будь-яку пору року .

World Travel Market (WTM) London провели огляд серед керівників туристичних агенцій та з'ясували країни, у яких відпочинок буде найбільш безпечним з боку екології. До переліку увійшли країни Європи, Азії, Африки та Латинської Америки, розповідає travel.tochka .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

10 країн, з найбільш екологічно безпечним відпочинком

1. Норвегія – популярний напрямок для любителів активного відпочинку, тут туристи  переймають екозвички у місцевих мешканців.

Відпочинок з турботою про природу: 10 найкращих напрямків екотуризму у світі - фото №1

2. Коста-Ріка – країна, найкрасивіша у світі, на думку більшості туристів та найкраще місце для екотуризму. Тут немає великих міст та громіздкої інфраструктури, проте багато можливостей для активного відпочинку.

Відпочинок з турботою про природу: 10 найкращих напрямків екотуризму у світі - фото №2

3. Мальдіви – райський куточок у Південній Азії може похвалитися багатьма екоготелями та варіантами безпечного відпочинку без шкоди для природи.

Відпочинок з турботою про природу: 10 найкращих напрямків екотуризму у світі - фото №3

4. Нова Зеландія . Для туристів доступні прогулянки в надзвичайно красивих природних парках, а також відпочинок на фермах де туристи самі можуть зібрати собі екопродукти для їжі.

Відпочинок з турботою про природу: 10 найкращих напрямків екотуризму у світі - фото №4

5. Фінляндія . Скандинавська країна може похвалитися великою кількістю варіантів відпочинку на природі, великою кількістю лісів та багатьма видами водного відпочинку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Відпочинок з турботою про природу: 10 найкращих напрямків екотуризму у світі - фото №5

6. Ісландія . Країна Північної Європи, з чудовою можливістю провести чудову ековідпустку. Тут на туристів чекає дивовижна природа національних парків і велика кількість видів для активного відпочинку.

Відпочинок з турботою про природу: 10 найкращих напрямків екотуризму у світі - фото №6

7. Бутан . Королівство в  Південно-Східній Азії, пропонує багато варіантів для ековідпочинку з прекрасними видами і природою.

Відпочинок з турботою про природу: 10 найкращих напрямків екотуризму у світі - фото №7

8. Словенія . Один з найбільш недооцінених напрямів у Європі для ековідпочинку. Тут чудові природні пам'ятки та екоферми.

Відпочинок з турботою про природу: 10 найкращих напрямків екотуризму у світі - фото №8

9. Кенія . Кенія має безліч природних заповідників, де мандрівникам випадає нагода спостерігати життя тварин і птахів у живій природі.

Відпочинок з турботою про природу: 10 найкращих напрямків екотуризму у світі - фото №9

10. Галапагоські острови . Архіпелаг у Тихому океані, що складається з 13 основних островів вулканічного походження, а також 6 невеликих острівців та сотні скель, давно приваблюють любителів природи. Тут є можливості для агротуризму, прогулянок та ековідпочинку.

Відпочинок з турботою про природу: 10 найкращих напрямків екотуризму у світі - фото №10
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Плануючи відпочинок варто не лише гарно проводити час, а й не зашкодити природі. Також для різноманітності варто відвідати чудові лабіринти де можна поблукати і добре розважитися.