Ryanair розширює маршрути: плануйте подорож у 4 найгарніші міста Європи цієї осені

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Якщо ви полюбляєте подорожувати і відкривати нові маршрути, ця інформація стане вам у пригоді. Особливо, коли цієї осені ви ще нікуди не літали.

Мережа європейської бюджетної авіакомпанії Ryanair розширюється завдяки новим 4 маршрутам у найгарніші міста Європи. Які чудові міста можна буде відвідати і насолодитися новими враженнями за відносно недорогі кошти, інформує lowcostavia .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ірландський лоукостер Ryanair запланував додати ще чотири нові напрямки, старт усіх рейсів запланований на жовтень-листопад 2023 року.

Ryanair розширює маршрути: плануйте подорож у 4 найгарніші міста Європи цієї осені - фото №1

4 нових напрямки поєднають між собою архітектурні європейські міста:

  • Загреб (Хорватія) – Лансароте (Іспанія) з 4 листопада 2023 року, 1 раз на тиждень

  • Венеція Тревізо (Італія) – Лондон Лутон (Англія) з 29 жовтня 2023 року, 2 рейси на тиждень

  • Копенгаген (Данія) – Варшава Модлін (Польща) – з 29 жовтня 2023 року – 3 рази на тиждень

  • Копенгаген (Данія) – Париж Бове (Франція) – з 29 жовтня 2023 року – 4 рази на тиждень

Дешеві квитки у розкладі зазначених рейсів можна знайти на сайті авіакомпанії ryanair.com , а також на сайті kiwi.com . Наприклад, переліт із Загреба до Лансароте коштуватиме 45,99 євро на дату вильоту 4 листопада.

Також відомо що до кінця цього року Ryanair відкриє 36 нових рейсів по Європі та в Африку, старт яких запланований на осінньо-зимовий період 2023 року. Лоукостер запустить 12 нових рейсів з Польщі, 9 рейсів з Італії, 14 рейсів з Іспанії, 6 нових рейсів з Англії та інших країн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Резервуйте білети заздалегідь , щоб уникнути черг і отримати бажані місця у салоні літака. Також не забувайте, що у день вильоту в аеропорт варто прибути за кілька годин, щоб вчасно пройти реєстрацію на рейс.