Плануєте новорічний тур? Обирайте "незручні" дати! Секрети фантастичних подорожей на Новий рік

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Якщо вам набридли банальні посиденьки за новорічним столом, то варто спланувати  новорічну подорож у далекі країни . Лише потрібно визначитися, що найбільше вам до вподоби: поніжитися під теплим сонечком, покататися на лижах чи відвідати пам'ятки архітектури.

Перед тим як готувати валізи, добре сплануйте свою подорож. Адже на вибір багато захопливих варіантів. Які найкращі напрямки для святкування Нового року, розповідає poehalisnami .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зверніть увагу, коли ви обираєте тур з вильотом 29-30 числа, то поїздка обійдеться на 10% дешевше, адже ці дати вважаються "незручними".

  1. Єгипет

Плануєте новорічний тур? Обирайте "незручні" дати! Секрети фантастичних подорожей на Новий рік - фото №1

Одна з бюджетних країн де буде можливість покупатися у теплому морі. Також туристам пропонується оглянути піраміди та пам'ятки архітектури. Цей період вважається нетуристичним сезоном, то ціни не вдарятимуть по кишені. Хороший сервіс, щоденні розважальні програми та шоу, а також басейни з підігрівом.

  1. Туреччина

Плануєте новорічний тур? Обирайте "незручні" дати! Секрети фантастичних подорожей на Новий рік - фото №2

Якщо ви оберете Каппадокію, то на вас чекатиме справжня казка та неперевершені пейзажі. Тут чудові гірськолижні курорти, які сподобаються лижникам. Погода може бути не найтепліша, але дуже комфортна. Сервіс та харчування на висоті і за доступні кошти.

  1. Мальдіви

Плануєте новорічний тур? Обирайте "незручні" дати! Секрети фантастичних подорожей на Новий рік - фото №3

На період новорічних свят острови перетворюються на суцільне задоволення. Дивовижні феєрверки, гастрономічні вечірки, пляжні дискотеки та концерти. Суцільна романтика  у бірюзових лагунах з білим піском. Ніякого дрескоду, робочих питань і буденної рутини.

  1. Італія

Плануєте новорічний тур? Обирайте "незручні" дати! Секрети фантастичних подорожей на Новий рік - фото №4

Кожен куточок міст прикрашений новорічними декорами, все сяє і переливається, багато туристів, шуму та святкової атмосфери. На головних площах відбуваються святкові програми з шоу, концертами та цікавими дійствами. Де ще вам випаде можливість покататися на гондолі з Санта Клаусами, як не у Венеції.

  1. Франція

Плануєте новорічний тур? Обирайте "незручні" дати! Секрети фантастичних подорожей на Новий рік - фото №5

Танці під бій курантів біля прикрашеної Ейфелевої вежі з келихом шампанського і загадування бажань, які обов'язково збудуться. Ви не помітите відсутність снігу, адже все прикрашене штучним. Підсвічені вітрини, все у гірляндах і запах випічки, який спонукає їсти не олів'є, а свіжоспечені багети і запивати їх молодим вином.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вибір місця проведення Нового року залежить цілком від вашого бажання і фінансових можливостей. А можливо вам захочеться тиші і усамітнення, то можна організувати будиночок далеко у лісі, або свято у наметі далеко в горах , якомога далі від людей.