10 найромантичніших місць у світі: чудове рішення для освідчення на День Валентина

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Що може бути романтичніше, ніж здійснити освідчення на день Святого Валентина. Для цього потрібне особливе романтичне місце в Україні чи у світі.

У світі багато чудових місць, які підійдуть для надзвичайної події. У яких райських куточках панує атмосфера романтики навіть у повітрі, розповідає tsikaviy.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
10 найромантичніших місць у світі: чудове рішення для освідчення на День Валентина - фото №1
Фото: travel.24tv
  1. Індія, Тадж-Махал

Розкішний палац з білосніжними фасадами, який збудував Шах Джахан, щоб увіковічити та показати силу кохання до своєї померлої коханої Мумтаз Махал. Коли сідає сонце палац забарвлюється у рожевий колір.

  1. Венеція, Канал Гранде

Венеція бачила багато освідчень та мільйони поцілунків. Тут кожен куточок дихає коханням. Найромантичніше місце у Венеції - канал у формі букви "S". Здійснивши мандрівку на пароплаві по каналу ви матимете можливість огляну кожну будівлю і отримати повну насолоду від прогулянки.

  1. Мальдіви

Маленький рай на землі, де можна побути лише вдвох. Тепла погода, приємні люди, відмінний сервіс і насолода від спокусливих страв. Тут є чудова можливість здійснити прогулянку на човні з скляним дном і оглянути принади підземного світу.

  1. Греція. Ойя, Санторіні (Oia, Santorini)

Ідеальне місце для закоханих пар. Особливо прекрасне на заході сонця. Ненав'язливий сервіс, великий вибір національної кухні, відвідини пам'яток та можливість відчути єднання з коханою людиною.

  1. Великобританія, "London Eye"

Найромантичніше місце у Великобританії, де на висоті 140 метрів здійснилося безліч освідчень. Але бронюйте квитки за кілька місяців, адже 14 лютого тут черга з тисяч людей.

  1. Марокко, Марракеш

Місце, яке повністю просякнуте ароматом спецій, кохання та романтики. Жодне серце не лишиться байдужим на маленьких вуличках під звуки музикантів, які грають на кожному кроці.

  1. Італія, Чінкве Терре (Дорога любові)

Чудове місце з якого відкривається дивовижний краєвид. Місцеві жителі вважають, що проходити по ній можуть лише одружені пари, а для інших стосунки можуть закінчитися не зовсім вдало.

  1. Австралія, Сідней

У цьому місці освідчення можна робити практично на кожному кроці. Для цього важливого кроку туристи їдуть у Сідней з найвіддаленіших країн світу.

  1. Італія, Isola Bella (Ізола Белла)

Острів у перекладі означає гарний, що повністю виправдовує свою назву. Тут шалене різномаїття квітів, цвітіння яких послідовно змінюється. Ваша присутність буде сповнена емоціями та спогади - враженнями.

  1. Нью-Йорк, Центральний парк

Романтичний парк,  який займає перше місце серед парків США. Неймовірна палітра фарб чудово підходить романтичному побаченню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Романтична подорож зі своєю половинкою допоможе зміцнити стосунки та наповнити почуття новими враженнями. Адже над стосунками потрібно працювати, щоб пронести їх через життя.

Головне фото: goodreads