Ідеальні місця для освідчення: куди поїхати в Україні на День Св. Валентина

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Здійснити романтичну подорож до дня Валентина, це чудова можливість зміцнити свої почуття та наповнитися новими враженнями. В Україні багато красивих місць , які варто побачити на власні очі.

Україна багата на дивовижні міста, з особливою атмосферою для закоханих пар. Розповімо вам про найромантичніші місця, які точно варто відвідати зі своєю другою половинкою. Ви можете обрати для відвідин свято Валентина або ж побувати тут у будь-яку пору року, щоб помилуватися чарівною красою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Водоспад "Шипіт", Карпати

Унікальне місце сповнене романтики, надзвичайної чарівності і неповторності. Чудові краєвиди та незабутні враження подарує ця місцина, вода у річці не замерзає навіть взимку. Вода падає з висоти, ніби шепочучи слова кохання і захоплення. Ви неодмінно захочете повернутися сюди ще раз.

Ідеальні місця для освідчення: куди поїхати в Україні на День Св. Валентина - фото №1
  1. Фонтан "Перлина кохання", Умань

Цей дивовижний фонтан знаходиться у парку міста Умань. Його відкрили у 2017 році і з того часу це місце зустрічі закоханих пар та фантастичних освідчень. Романтичний фонтан входить до трійки найбільших в Україні, а світлове та лазерне шоу з картинами кохання допоможуть висловити всю палітру ваших почуттів.

Ідеальні місця для освідчення: куди поїхати в Україні на День Св. Валентина - фото №2
  1.  " Тунель кохання ", Клевань

Прекрасне у будь-яку пору місце, де панує кохання і романтика. Гілля дерев переплелося дивним способом створивши арку у кілька кілометрів довжиною. Забута залізнична колія відроджує почуття, зміцнює кохання та лікує поранені серця, на думку місцевих жителів.

Ідеальні місця для освідчення: куди поїхати в Україні на День Св. Валентина - фото №3
  1.  "Лебедине озеро", Кам'янець-Подільський

Це місце розташоване на краю каньйону. У парку присутня альтанка для лебедів та розсип фонтанів. Увагу привертає скульптура двох ангелів, які злилися у поцілунку. Також на одному металевому містку закохані вішають замки, як символ нескінченного кохання.

Ідеальні місця для освідчення: куди поїхати в Україні на День Св. Валентина - фото №4
  1. "Пам'ятник закоханим", Харків

Одне з романтичних місць Харкова. Пам'ятник зображує двох закоханих, які тягнуться один до одного у поцілунку. Якщо загадати бажання і поцілуватися на їхньому фоні, то воно неодмінно збудеться.

Ідеальні місця для освідчення: куди поїхати в Україні на День Св. Валентина - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У кожному місті є свої неповторні, атмосферні, романтичні місця. Завдяки коханню і малій частині фантазії можна перетворити будь-яку подорож на повну вражень та спогадів. Фотографуйте більше світлин, які не дадуть забути ці чарівні миті проведені разом та даруйте один одному подарунки до дня закоханих.