Що з чистою совістю можна везти додому з готельних номерів: перелік речей

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Які речі можна забирати з готелю
Сувеніри, які можна брати х номеру. Фото: travelyourway.com.ua

Багато людей забирають на сувеніри безліч речей з готельних номерів

Якщо ви здійснювали подорож і бронювали собі готель, то ви знаєте, які речі можуть приваблювати у номерах та викликати бажання взяти їх додому. Іноді туристи можуть поцупити з готелю навіть рояль, але ми розповімо, що можна взяти без проблем з номера, а які речі брати заборонено.

Багато туристів можуть плутати безкоштовні речі та заборонені предмети. Щоб у вас не виникло непорозумінь стосовно готельних сувенірів, santeplusmag перерахував, які речі можна складати до свого багажу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Готелі приваблюють туристів різноманітними пробниками, щоб лишити гарні спогади і зробити собі рекламу.

Капці

Вони бувають дуже елегантні, красиві та зручні, тому багато мандрівників прагне взяти їх на сувеніри. Так, як після вас ніхто ними більше не користуватиметься - готель дозволяє забрати їх з собою.

Туалетні засоби

Безліч пляшечок з милом, гелем, шампунем, зубною пастою, а іноді навіть зразками елітних парфумів заповнюють ванну кімнату. Ви цілком можете забирати усе з собою.

Їжа і напої

Не дивуйтеся, якщо у номері ви побачите кошик з фруктами, тарілку сирів, снеків чи закусок. У деяких готелях можуть принести навіть пляшку з шампанським, як комплімент від закладу. Але, з іншого боку у мінібарі алкоголь платний.

Зошити чи олівці

Якщо у номері присутні блокноти, ручки чи олівці з логотипом готелю - сміливо кладіть їх у валізу.

Рушники та халати

Якими б привабливими та м’якими не здавалися б вам ці речі, готель забороняє брати їх на сувеніри, це буде розцінюватися, як крадіжка. Іноді можна викупити халат чи рушник, якщо вам дуже сподобалася саме ця річ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про “підводні камені” при бронюванні готелю. Іноді є такі готелі, що краще заночувати на вулиці.