Поради для найкращого бронювання готелю: як і коли це робити вигідно

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Заощадити при плануванні подорожі можна на авіаквитках. Потрібно знати день для найкращого бронювання . Також існують способи, які дозволять якісно і надійно забронювати готельний номер з суттєвою знижкою.

Знання певної інформації допоможе забронювати висококласний готель з обмеженим бюджетом. Кращими прийомами броні поділиться realsimple.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Поради для найкращого бронювання готелю: як і коли це робити вигідно - фото №1

Як здешевити тарифи

Більшість туристичних сайтів вказують найкращий доступний час для бронювання житла. Проте, деякі готелі не викладають у вільний доступ таку інформацію через можливість швидкої зміни ціни.

Тому, якщо ви вирішили забронювати номер, краще дзвонити безпосередньо на стійку реєстрації у готелі, щоб дізнатися вільні номери, тарифи та можливі знижки.

За який час бронювати готель

Якщо ви здійснюєте мандрівку до великих міст, краще замовляти готель за 1-2 тижні до планованої поїздки. Велике місто переповнене багатьма готелями, хостелами та пансіонами. Ціни на готелі в цих містах, як правило, падають за 3 місяці до заїзду, а найдешевші номери доступні в останню хвилину.

Якщо місто невелике, але постійно переповнене туристами, потрібно потурбуватися про бронь за 3 місяці наперед. При спробі забронювати номер в останню хвилину у таких містах, ціна може піднятися втричі.

Кращий день для заїзду

При плануванні подорожі зверніть увагу, що у більшості готелів найдешевший день для поселення - неділя. Якщо заселятися у цей день, ви можете заощадити до 19% від вартості.

Найдорожчий день для заселення визнано вівторок. Особливо у великих ділових містах, де життя кипить саме у будні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Продумуйте свою поїздку до найменших деталей. Скористайтеся порадами досвідчених мандрівників, щоб взяти максимум речей у подорож , не переплачуючи за зайвий багаж.