Будь-який номер можна перетворити на комфортний: готельні лайфхаки для зручності

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Як комфортно ночувати у готелі
Лайфхаки для готельного номера. Фото6 budport.com.ua

Ночівля у готелі може стати ще тим випробуванням для нервів

Подорож хочеться спланувати так, щоб у готелі почуватися максимально комфортно, як вдома. Але іноді у готельному номері може бракувати звичних речей, або щось буде не так, як ви звикли.

Завжди можна знайти вихід з ситуації та прилаштуватися. Кілька цікавих лайфхаків допоможуть зробити відпочинок у готелі комфортним і зручним, розповідає lime.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Якщо немає праски. Можна розвісити одяг, який потрібно випрасувати у ванній кімнаті та ввімкнути на кілька хвилин гарячу воду. Під дією пари речі будуть, як попрасовані.

Зарядити телефон без адаптера. Якщо не взяли адаптер для мобільного телефону або він не підходить до розеток, проте маєте кабель можете використовувати телевізор з USB-виходом.

Харчування. Якщо у вас подорож з обмеженим бюджетом, завжди беріть локшину швидкого приготування. У готелі можна розжитися кип’ятком, щоб не витрачатися на ресторани.

Спокійний сон. Іноді шум та світло з коридору заважає спати. Просто скрутіть рушник та покладіть його під вхідні двері.

Повітря. Кондиціонер робить повітря сухим. Намочіть рушник і покладіть біля кондиціонера, щоб зробити зволожувач.

Дитячий стіл. Якщо ви подорожуєте з дітьми і замовляєте їжу в номер - дошка для прасування легко перетвориться за столик для трьох дітей.

Світло. Коли не вдається повністю закрити штори, а вранці хочеться подовше поспати - можна скріпити фіранки вішалкою з прищіпками і більше світло не турбуватиме ваш сон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які сувеніри можна спокійно забирати з готельного номера. Але халати і рушники до списку не входять.