Що підготував для вас Новий рік 2024: які зміни очікувати від Дракона

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Тести по картинках можуть розповісти багато цікавого про ваше життя, характер та таланти. Визначити бажання та приховані страхи. Підкажуть, де ви проведете Новий рік і чи збудуться у ньому найзаповітніші бажання.

Цей тест пропонує обрати картинку, яка вам найбільше симпатична і дізнатися, що очікувати у різних сферах життя у наступному році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подивіться на малюнок і зробіть свій вибір. Який дракончик вам подобається найбільше - добрий веселун чи грізний неприступний чорний дракон.

Що підготував для вас Новий рік 2024: які зміни очікувати від Дракона - фото №1

Ваш вибір - добрий дракон?

У наступному році вас очікує:

Робота

Ваші намагання у минулому році будуть гідно оцінені і вас чекатиме кар'єрне зростання і значне матеріальне заохочення. Не зайвим буде навчитися чогось нового і опанувати додаткові вміння.

Сім'я

Наступний рік принесе вам знайомство з людиною вашої мрії. Якщо ви у шлюбі - зв'язки зміцняться і ви будете цінувати один одного ще більше.

Здоров'я

Ніколи не пізно вдосконалювати себе. Гарний час, щоб почати займатися спортом. Оберіть те, що найбільше до вподоби. Танці з коханою половинкою, басейн чи спортивна ходьба на свіжому повітрі.

Подорожі

Вас очікує подорож у місця, де ви ніколи не бували. Це може бути закордонна поїздка у далеку країну чи мандрівка неподалік, але у інших, відмінних від ваших звичайних напрямків. Похід у гори чи кількаденний велопробіг цілком можливий у майбутньому році.

Відносини

Ви ще більше зблизитеся зі своїми вірними друзями. Наступний рік обіцяє нові цікаві знайомства у різних вікових категоріях. Цілком можливо знайти друзів серед колег по роботі або хороших знайомих на відпочинку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ваш вибір - злий дракон?

Робота

Вас очікують серйозні зміни у робочій сфері. Цілком можлива зміна місця проживання у зв'язку з роботою, або навіть переміна роботи на іншу сферу, яка близька по характеру. Ваші приховані лідерські здібності проявлять себе повною мірою і дадуть поштовх на реалізацію власних мрій.

Сім'я

Цілком можливе поповнення у сімействі. Ваша половинка буде робити вам сюрпризи. Більше часу проводьте з родиною, адже їм вас дуже не вистачало. Започаткуйте нові сімейні традиції, спільні прогулянки та виїзди на пікніки.

Здоров'я

Саме час подбати про прощання з поганими звичками і укріплення свого здоров'я. Прогулюйтеся на свіжому повітрі, практикуйте медитацію і турбуйтеся про здорове харчування.

Подорожі 

У наступному році ви будете багато подорожувати по роботі і для власного задоволення. Є реальний шанс змінити країну проживання, адже одна з відвіданих вами, дуже сподобається вашій родині.

Відносини

Наступний рік обіцяє бути багатим на нових друзів. Добре придивляйтеся до оточення, щоб відсіяти підступних і роздивитися справжніх. Але не забувайте про тих, хто був поряд з вами протягом життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дракони підступні створіння, але вони цінують вірність, наполегливість і жагу до життя. Розвивайте нові навички, зростайте, багато читайте і вдосконалюйтеся. Вчиться любити себе і світ навколо у якому так багато прекрасного., і людей, які цінують вас за ваші риси характеру.