Ви - оптиміст чи песиміст? Розібратися у собі допоможе тест на 5 секунд

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Люди абсолютно різні за своїм складом характеру. Для одних притаманно шукати негатив і постійно скаржитися, а інші, навіть у похмурний  день знайдуть у небі промінчики світла.

За допомогою швидкого тесту ви можете визначити, які риси переважають у вашій натурі. Для цього вам необхідно обрати на картинці одного з котиків і дізнатися відповідь нижче.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вперед! Який котяра вам найбільше подобається? Обрали? А тепер придивіться уважно і скажіть - який вираз його мордочки, сумний чи веселий?

Читайте розшифрування під картинкою.

Ви - оптиміст чи песиміст? Розібратися у собі допоможе тест на 5 секунд - фото №1

Веселий котик

Ви - оптиміст чи песиміст? Розібратися у собі допоможе тест на 5 секунд - фото №2

Якщо вам здається, що котик посміхається - ви оптиміст! Любите оточувати себе людьми, завжди маєте хороший настрій і щедро поділитися їм з навколишніми людьми. Енергія всередині вас вирує і прагне вирватися на волю.

Полюбляєте дарувати подарунки і робити приємні речі. Завжди прийдете на допомогу. Ви маєте багато вірних друзів, які охоче діляться з вами своїми таємницями. Не уявляєте себе без подорожей і нових знайомств.

Сумний котик

Ви - оптиміст чи песиміст? Розібратися у собі допоможе тест на 5 секунд - фото №3

Обраний вами котик має сумний вигляд? Вам притаманні песимістичні риси характеру. Ви проявляєте тривогу, навіть коли для цього немає підстав. Все детально зважуєте і обмірковуєте, щоб не припуститися помилок. У вас небагато друзів, але ви не відчуваєте нестачі у спілкуванні.

Навіть, коли навкруги все добре і причин хвилюватися немає, ви знайдете мінус у найкращій ситуації. Вам притаманні швидкі перепади настрою. Але ви надійні, відповідальні і зосереджені. Любите доводити усі справи до кінця і виконуєте роботу якнайкраще.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ми самі вирішуємо у якій колір розфарбовувати наше життя. Навіть у неприємностях можна знайти позитивні моменти, адже це неоціненний досвід, який дає можливості рухатися далі. А сумний вираз обличчя можна легко перетворити на веселий за допомогою посмішки!