Ваша квітка-оберіг за місяцем народження: знайдіть свою! (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Квіти полюбляють усі люди. Одні надають перевагу вишуканим трояндам, іншим до смаку польові ромашки, а деякі обирають колючі кактуси.

Тест за місяцем народження підкаже, яка квітка є вашим оберегом. Можливо ви любили букети з неї і раніше, а тепер точно знатимете, що вона вас оберігає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Місяць у якому ви народилися відповідає квітці-оберігу. Тепер ви будете точно знати, які пахучі квіти купувати, розповідають patrioty.

Січень – гвоздика.

Гвоздика є символом любові, пам'яті, чарівності та уваги. Січневі люди володіють великою ніжністю, поважають інших і обожнюють свою родину. Вони надійні, стримані у почуттях, але чесні та безвідмовні.

Ваша квітка-оберіг за місяцем народження: знайдіть свою! (ТЕСТ) - фото №1

Лютий – фіалка.

Символізує вірність, мудрість та скромність. Такі люди володіють добре розвиненою інтуїцією, їх важко надурити. Уникають суперечок, сварок і неоднозначних ситуацій. Підходять до розв'язання проблем розглядаючи ситуацію з усіх боків.

Ваша квітка-оберіг за місяцем народження: знайдіть свою! (ТЕСТ) - фото №2

Березень – нарцис.

Символ удачі. Вони є артистичними, творчими, володіють акторськими здібностями і вміють будь-яку ситуацію розв'язати з креативним підходом. Творча натура дозволяє працювати якісно і виконувати різні справами одночасно і виконувати їх якісно і швидко.

Ваша квітка-оберіг за місяцем народження: знайдіть свою! (ТЕСТ) - фото №3

Квітень – ромашка.

Символізує невинність та чистоту. Такі люди вміють і люблять добре відпочивати, шукають пригоди на свою голову і багато подорожують. Пригодницька натура не дає всидіти на одному місці, тому вони завжди у русі і пошуках незвичних пригод.

Ваша квітка-оберіг за місяцем народження: знайдіть свою! (ТЕСТ) - фото №4

Травень – конвалії.

Символізує щастя та смиренність. Милі оптимісти, які своєю добротою підкорюють серця людей. Вміють знайти спільну мову зі своїм опонентом, мають гарні комунікативні навички, надійні та цілеспрямовані.

Ваша квітка-оберіг за місяцем народження: знайдіть свою! (ТЕСТ) - фото №5

Червень – троянди.

Символ білої квітки – цнотливість, а червоної – перше кохання. Романтика завжди на першому місці. Не приховують ніжних почуттів, пристрасні та відверті. Люблять робити несподівані сюрпризи.

Ваша квітка-оберіг за місяцем народження: знайдіть свою! (ТЕСТ) - фото №6

Липень – дельфініум.

Символ - вірність. Натури, які народилися у липні - мають сильний характер, не ховаються від проблем, а розв'язують їх якнайскоріше. На шляху до мети не звертають з дороги і впевнено крокують до цілі використовуючи гарне почуття гумору. Надійні і вірні.

Ваша квітка-оберіг за місяцем народження: знайдіть свою! (ТЕСТ) - фото №7
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Серпень – гладіолус.

Символізує силу, моральність та відданість. Дуже розумні, прагматичні та цілеспрямовані люди. До їхньої думки прислухаються, мають лідерські якості і силу волі. Вміють подобатися людям.

Ваша квітка-оберіг за місяцем народження: знайдіть свою! (ТЕСТ) - фото №8

Вересень – айстра.

Символ вишуканості та терпіння, дуже мудрі люди. Дуже терплячі до певної межі. Не зупиняються на досягнутому і постійно прагнуть розвиватися. Вислухають і дадуть гарну пораду.

Ваша квітка-оберіг за місяцем народження: знайдіть свою! (ТЕСТ) - фото №9

Жовтень – календула.

Символ тепла та захисту. Лідери з високими комунікативними навичками. Мають чудову харизму і завжди досягають поставлених цілей. Відповідальні, пунктуальні і чесні у справах, думках і почуттях.

Ваша квітка-оберіг за місяцем народження: знайдіть свою! (ТЕСТ) - фото №10

Листопад – хризантема.

Символ великої енергійності, спокою та оптимізму. Гарна інтуїція, гострий розум і спостережливість не залишать шансів на обман. Добрі і справедливі, але рідко це показують. Злопам'ятні, але не забувають зроблене  для них добро.

Ваша квітка-оберіг за місяцем народження: знайдіть свою! (ТЕСТ) - фото №11

Грудень – лілія.

Символізує надію, багатства та удачу. Не зважають на емоції. У всіх справах покладаються на гострий розум і факти. Гарні слухачі, порадники і друзі. Вірні і обожнюють сім'ю. Мало відпочивають, але роблять це на всі 100%.

Ваша квітка-оберіг за місяцем народження: знайдіть свою! (ТЕСТ) - фото №12
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо хочете дізнатися більше про свій характер, пройдіть цікавий тест на вашу позу для сну . Це допоможе розкрити ваші приховані риси і покаже вашу сутність.