Пора скидати рожеві окуляри: ви мрієте чи реально оцінюєте життя (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Всі ми періодично поринаємо у світ мрій та ілюзій. Але необхідно знати, чи впливають рожеві окуляри на наше життя. Простий тест допоможе визначити, сприймаєте ви світ дуже серйозно, чи іноді мрії допомагають і полегшують сьогодення.

За допомогою цікавого тесту ви зможете трохи розібратися у собі. Для цього вам знадобиться уважність, простота сприйняття і спостережливість до деталей, розповідає  awarenessact.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Уважно подивіться на малюнок нижче і зауважте, що ви побачили першої миті, це розповість про те, як працює ваш мозок. Це може бути зображення кролика, качки або ж зовсім нічого, крім невизначеної гори. Відповіді вашого варіанту прочитайте під малюнком.

Пора скидати рожеві окуляри: ви мрієте чи реально оцінюєте життя (ТЕСТ) - фото №1
Фото: awarenessact

Кролик

Пора скидати рожеві окуляри: ви мрієте чи реально оцінюєте життя (ТЕСТ) - фото №2

Ви поміркована, обережна і дуже спостережлива людина. Вам притаманне почуття справедливості і опіки. Ви чуттєві, багато уваги надаєте дрібницям. Ви боїтеся помилитися, тому до нової справи підходите зважено і помірковано, вивчаючи інформацію дуже змістовно. Ваша практичність допомагає заощаджувати час, сили і фінанси. Не любите гамірні вечірки, а краще надасте перевагу компанії близьких друзів або родині.

Качка

Пора скидати рожеві окуляри: ви мрієте чи реально оцінюєте життя (ТЕСТ) - фото №3

Ви дуже товариські і маєте багато друзів. Найкраще проведення часу для вас - у гамірній компанії, де багато людей. Ви любите подорожувати і відкривати нові горизонти, знайомлячись з новими людьми. Роботу намагаєтеся виконати швидко і присутність помилок вас зовсім не бентежить. Вам постійно потрібні емоції і драйв. Зі спорту обираєте ті види, де можна отримати максимум почуттів, аби полоскотати нерви.

Невизначеність

Якщо на малюнку ви не побачили качку чи кролика, або ж побачили обох одночасно, це розповідає про ваше ідеальне почуття баланс. Ви не схильні до безглуздих ризиків, відповідальні, любите точність, але дух авантюризму і пригод для вас не чужий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Оптичні ілюзії та головоломки допомагають мозку працювати на повну потужність. Розвивати спостережливість і вміння помічати найдрібніші деталі у різноманітних речах навколо вас.